Neler Yeni

MSI OPTIX G241 144 hz vs. AOC C24G2AE 165Hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
İkisi arasında kaldım AOC alırsam 165 hz 1 ms sorunsuz bir kullanım deneyimi yaşıyor parlaklık düşmeden.
MSI ile 1 ms'e alındığında parlaklık düşüşü yaşıyor fakat IPS panel..

Bu işlerden anlayan yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

okanygtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Okan yigit
İkisi arasında kaldım AOC alırsam 165 hz 1 ms sorunsuz bir kullanım deneyimi yaşıyor parlaklık düşmeden.
MSI ile 1 ms'e alındığında parlaklık düşüşü yaşıyor fakat IPS panel..

Bu işlerden anlayan yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim.
Güzel kardesim insanlara yanlis bilgi verip duruyorsun bu aksam bu kac oldu yine post atmissin. Msi g241 de 1 msde parlaklik dususu yasamiyor bunu aklina sok artik. Milletin alcagi varsada senin yorumlarin yuzunden almicak

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kardesim insanlara yanlis bilgi verip duruyorsun bu aksam bu kac oldu yine post atmissin. Msi g241 de 1 msde parlaklik dususu yasamiyor bunu aklina sok artik. Milletin alcagi varsada senin yorumlarin yuzunden almicak
Kardeşim sen az önce 144hz'de 5ms gtgde oynuyorum demedin mi sen tepkime süresini düzeltmişsin en hızlıya ben 1 ms direkt ayarını diyorum dene istiyorsan monitör önünde.

okanygtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Okan yigit
Kardeşim sen az önce 144hz'de 5ms gtgde oynuyorum demedin mi sen tepkime süresini düzeltmişsin en hızlıya ben 1 ms direkt ayarını diyorum dene istiyorsan monitör önünde.
Monitorlerde 1 ms modu 1 ms vermiyor gtg olarak ips panellerde 4 ila 6 arasi degisiyo paneli kaliteliyse bunu anlatmaya calisiyorum aksamdan beri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitorlerde 1 ms modu 1 ms vermiyor gtg olarak ips panellerde 4 ila 6 arasi degisiyo paneli kaliteliyse bunu anlatmaya calisiyorum aksamdan beri.
Ben de sana onu anlatmaya çalışıyorum 1 ms yazmaları saçma o zaman gerçek 1 ms alamadıktan sonra 1 ms alırsan da parlaklık düşüyormuş herkes öyle yazıyor. Sen sadece tepkime süresini en hızlıya çekip 144hz oynuyorsun ms 4 falandır.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
ben aoc aldım zaten kalitesi belli artı olarak 165hz

okanygtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Okan yigit
Ben de sana onu anlatmaya çalışıyorum 1 ms yazmaları saçma o zaman gerçek 1 ms alamadıktan sonra 1 ms alırsan da parlaklık düşüyormuş herkes öyle yazıyor. Sen sadece tepkime süresini en hızlıya çekip 144hz oynuyorsun ms 4 falandır.
Ya sabir vesselam. Arkadasim aslinda bunu anlatma zorunlulugum yok. Ama monitoru aldigimda sasirdigim icin bu monitoru insanlara ovmeye calisiyom cunku ips panellerde tepkime suresini en hizliya cekince buda 1 ms ye cekmek demek parlaklik dusuyor bu monitorde sifir azalma oldugu icin sasirdim bende.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
144hz ile 165 arasında çok fark olacağını sanmıyorum ya. O yüzden zaten kafam karıştı biraz doğrusu ama 1 ms'i tam alıyosundur büyük ihtimal
bu arada fark oluyor yan yana izlemiştim monitörleri belli oluyordu ama kişiden kişiye değişebilir

Top Bottom