Neler Yeni

MSI OPTIX G241 Mi Aoc 24G2U Mu ? Hangisi Daha İyidir ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

veppi

80+
Geçen hafta Hepsiburada dan msi olanını aldım ölü piksel den sebep geri iade ye yolladım. Şimdi aynı fiyata itopya ya gelmiş alsam mı tekrar bilemedim. O da aynı sorunla karşılaşırsam iade işlemi mi kolay gerçekleştirebilirmiyim acaba

Syhonial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Yiğit
Geçen hafta Hepsiburada dan msi olanını aldım ölü piksel den sebep geri iade ye yolladım. Şimdi aynı fiyata itopya ya gelmiş alsam mı tekrar bilemedim. O da aynı sorunla karşılaşırsam iade işlemi mi kolay gerçekleştirebilirmiyim acaba
İade aldı mı hocam hepsiburada sorun çıkıyor iade de diyorlar

veppi

80+
İade aldı mı hocam hepsiburada sorun çıkıyor iade de diyorlar
Aldı. Sorun dediğim gibi telefon da söyledi. İade sebebime beklediğim gibi gelmedi yazdım iadem bugün gerçekleşti. Sorun çıkarsa bile e-devlet üzerinden thh ye aç dilekçeni paşa paşa hemen iadeni yaparlar. Yasal hakkın var senin
YouTube da az bi araştır hemen anlarsın

Syhonial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Yiğit
Aldı. Sorun dediğim gibi telefon da söyledi. İade sebebime beklediğim gibi gelmedi yazdım iadem bugün gerçekleşti. Sorun çıkarsa bile e-devlet üzerinden thh ye aç dilekçeni paşa paşa hemen iadeni yaparlar. Yasal hakkın var senin
YouTube da az bi araştır hemen anlarsın
Telefonda şimdi sordum da karşıdaki görevli açılan kutudaki ürünlerin kurulumu yapılmasından dolayı ikinci el statüsüne düştüğünden dolayı iade olmuyor monitörler dedi

veppi

80+
Telefonda şimdi sordum da karşıdaki görevli açılan kutudaki ürünlerin kurulumu yapılmasından dolayı ikinci el statüsüne düştüğünden dolayı iade olmuyor monitörler dedi
Peki benim monitörü neden aldılar ve paramı gönderdiler. 14 gün hakkım var zaten kabul etmeseydiler thh başvurup yine alacakdım yani.
İlkten banada telefonda öyle dediler ama ölü piksel li bir monitör kusurlu yani öyle değilmi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Aoc C24G2U

Syhonial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Yiğit
Peki benim monitörü neden aldılar ve paramı gönderdiler. 14 gün hakkım var zaten kabul etmeseydiler thh başvurup yine alacakdım yani.
İlkten banada telefonda öyle dediler ama ölü piksel li bir monitör kusurlu yani öyle değilmi

Belki telefonda öyle deyip caydırıcı olmaya çalışıyorlardır. Siz haklısınız dediğiniz gibi olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom