BlueLabels
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,014
- İsim
- Kaira Bilgic
Başımdan geçenler: Dostlar ben uzun zamandır bu incehesapla kavga ediyorum monitörümü yolladım ve bana stoklarda kalmadı diyip zorunlu para iadesi yapmaya çalıştılar başka müşteri hizmetleriyle görüştüm hepsi farklı bir şey söyledi en sonunda olay ortaya çıktı stoklarda yok bu yüzden ya para iadesi ya muadil ürün yada stokları bekleyin dediler stokları beklicem ay sonunda geleceğini söylüyorlar ama gerçekten çok sıkıldım artık bu ay sonunda gelmezse napıcam ben kaldım ortada çünkü Tüketici Hakem Heyetine vermeyi düşünüyorum şimdi mi versem yoksa ay sonunu mu beklesem öneriniz nedir ?
Asıl konu : Şimdi yukarıyı okuyan arkadaşlar sizce para iadesi alıp şoktan RM-344 ü mü alayım yoksa ay sonunu bekleyip MSI Optix G241 i mi alayım (ay sonu kesin gelicek dendi ama yine ben bir şüpheleniyorum)
Asıl konu : Şimdi yukarıyı okuyan arkadaşlar sizce para iadesi alıp şoktan RM-344 ü mü alayım yoksa ay sonunu bekleyip MSI Optix G241 i mi alayım (ay sonu kesin gelicek dendi ama yine ben bir şüpheleniyorum)