XG2405 bence, bu gereksiz pahalı.
XG2405 bence, bu gereksiz pahalı.
asus olan vatan bilgisayarda yada medıa markt da var mı ?https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg24vq-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-p-HBV00000R2YJX?magaza=Vizyon Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIrdOSt-OT7gIVj6iyCh3IfwGuEAQYAyABEgJLL_D_BwE bunu alın arada vatan'da 1750'ye kadar düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XG2405 Mİ https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg24vq-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-p-HBV00000R2YJX?magaza=Vizyon Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIrdOSt-OT7gIVj6iyCh3IfwGuEAQYAyABEgJLL_D_BwE bu mu
Bende bunu düşünüyordum ama 1 ms actıgında ekran karanlık oluyor dıyor kullanıcı?O nedenle aoc24g2u kavissiz düşünüyorum.Bunu al.ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.713,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
curved olan model ıle duz olan model arasında ne gıbı fark varBende bunu düşünüyordum ama 1 ms actıgında ekran karanlık oluyor dıyor kullanıcı?O nedenle aoc24g2u kavissiz düşünüyorum.
Bu fiyata gerçek 1ms bulamazsın.Bende bunu düşünüyordum ama 1 ms actıgında ekran karanlık oluyor dıyor kullanıcı?O nedenle aoc24g2u kavissiz düşünüyorum.
hocam benım bu attıgım modelde sıkıntı var mı ?Bu fiyata gerçek 1ms bulamazsın.
Sıkıntı yok ama o 1ms modu açınca parlaklık düşme olayı aynı şekilde bunda da var.hocam benım bu attıgım modelde sıkıntı var mı ?
yani gercek 1ms dedıgın ne oluyor anlamadım ama sıkıntı var mı ?AOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Allah Allah ee peki ne tercıh edıcez yanı ıps panel ama o kadar mı düşer parlaklık?Sıkıntı yok ama o 1ms modu açınca parlaklık düşme olayı aynı şekilde bunda da var.
Düşer. Hem bu 1ms, 5ms'in farkını gözünle ayırt etmen imkânsız.Allah Allah ee peki ne tercıh edıcez yanı ıps panel ama o kadar mı düşer parlaklık?
peki bu RM 344 de aynı 1ms modunu acınca duser mı parlaklık
O zaman ne tercıh etmek gerek? yani bu problemlerın olmayacagı bir monitör ama bu media mark yada vatanda olan bir model olursa iyi olurDüşer. Hem bu 1ms, 5ms'in farkını gözünle ayırt etmen imkânsız.
O zaman ne tercıh etmek gerek? yani bu problemlerın olmayacagı bir monitör ama bu media mark yada vatanda olan bir model olursa iyi olur
1ms, 5ms'in farkını gözünle ayırt etmen imkânsız.