SadeceSeyf
80+ Gold
Curved. Yani evet VA. Ghosting ve ışık sızması olduğu yazılmış. Normalde alacaktım ama IPS değilBu model de mi VA panel hocam?
Curved. Yani evet VA. Ghosting ve ışık sızması olduğu yazılmış. Normalde alacaktım ama IPS değilBu model de mi VA panel hocam?
Farkları nedir hocam?Bir de g sync,free sync ve v sync bunlar nedir hangisi nvidia bazlı kartlarda iyidir açıklayabilir misiniz?Curved. Yani evet VA. Ghosting ve ışık sızması olduğu yazılmış. Normalde alacaktım ama IPS değil
Sağımda 300cd var ondan çok daha iyi bir görüntü veriyor VA paneli de yanımda ki monitörden daha iyi ikisi de VA250cd yetersiz hele 27 inç için paneli ne yazmıyor
her cuved va değil bu aradaVA Panel bu arada Curved oldjuğu için
Ben beğenmedim bu modeli genelde de MSI monitörleri sevemiyorumSağımda 300cd var ondan çok daha iyi bir görüntü veriyor VA paneli de yanımda ki monitörden daha iyi ikisi de VA
Ben de anakartlarını hiç beğenmiyorum hatta sorun yaşadım bunu da biraz çekinerek aldım ama beklediğimden iyi çıktı tabi AOC Samsung kalitesinde değil Samsung'un paneline yakın amaBen beğenmedim bu modeli genelde de MSI monitörleri sevemiyorum
tabii ki olamaz o yüzden monitör alırsam ben LG alırım 1 Dell alırım 2 viewsonic 3Ben de anakartlarını hiç beğenmiyorum hatta sorun yaşadım bunu da biraz çekinerek aldım ama beklediğimden iyi çıktı tabi AOC Samsung kalitesinde değil Samsung'un paneline yakın ama