MSI PRO A620M-E DDR5 AM5 anakart 2802 ₺

Bu kartları hala neden bu kadar giriş seviyesi üretiyorlar. Ddr5 sistem dizecek adam herhalde biraz daha bütçe çıkarak daha iyi bir şey alır ya.

Bu kartları hala neden bu kadar giriş seviyesi üretiyorlar. Ddr5 sistem dizecek adam herhalde biraz daha bütçe çıkarak daha iyi bir şey alır ya.
Bence 7600 ile giriş seviyesi bir sistem için kullanılır mantıklı f p ürün intel e nazaran :) Amd yapıyor bu sporu.

Bence de giriş seviyesi diye bu kadar öldürmeye gerek yok. Çift m2 slotu + 4 ram slotu + 2argb pin i koymak çok çok mu maliyeti arttıracak sanki. Tepe modelleri satmak için taktik.

Bu anakart kullanmayacağı özellikler için fazladan para vermeden işlemciyi stok hızda kullanmak isteyenlere hitap ediyor. Overclock ve extra özellik isteyenler yaklaşık 1200 ₺ fazlasına B650 anakart alabilir.

İndirim yok aslında , hatta birkaç gün önce 50tl zam geldi. 1 aydır 2450+300kargo fiyatındaydı. Yine de bu fiyata giriş seviye ddr5 için alınabilir. Paylaşım için teşekkürler

ben internet kafeme aldım 3 er aldığım için kargo fiyatı almadı adetini 2300 TL'ye bana geldi. 7600 ile kullanıyorum OC profilinden ram mhz seçip cpu performasını expert seçince cpu yu 5200 mhz dayanıyo. kart gayet güzel 2 yıl sonra felan çöp olmaz bu intel değil. 2 yıl sonra cpu değiştirip bios güncellenir yeniden şahlandırır amd. am5 alıp 4 slot ramla pc kullancak kim acaba cpu mhz leri nerdeyse yarıya düşüyor öyle . 4 slot rami sadece acemiler bişey bilmeyenler kullanırlar aa bak bende ne kadar çok ram var.

Geri