İki anakartın da 1 saat cinebench testi altındaki skorları ve termal değerlerireis onun mosfetlerde sıkıntı varmış ısınma yapıyormuş o doğrumu peki
Gigabyte daha başarılı model sana kim mosfetlere sıkıntı var dediyse sallamış reis arkadaş listesi testleri komple atmış elleri dert görmesin msı almanın mantigi yok bu cercevedereis onun mosfetlerde sıkıntı varmış ısınma yapıyormuş o doğrumu peki
peki 83 derece iyi midir? hocam anakart konusundaGigabyte daha başarılı model sana kim mosfetlere sıkıntı var dediyse sallamış reis arkadaş listesi testleri komple atmış elleri dert görmesin msı almanın mantigi yok bu cercevede
İyi tabi ki hocam 1 saat aralıksız render yüke bindirme diyor 7/24 oyun oynayarak cikaramazsin o isilara zaten 50-60 lara düşsün diyorsan 10-12k lik anakartlara bakcaksin mecburenpeki 83 derece iyi midir? hocam anakart konusunda
çok güzel kart 1 hafta önce 6.800 e düşmüştümsi pro b650a nasıl
Evet ben kasım indirimlerinde almıştım bu kart eagle ax den daha mı iyi karşılaştırma bulamadımdaçok güzel kart 1 hafta önce 6.800 e düşmüştü
tabi çok daha iyi kaliteli VRM'lere sahip. ayrıca ses kartı premiumEvet ben kasım indirimlerinde almıştım bu kart eagle ax den daha mı iyi karşılaştırma bulamadımda
Teşekkür ederim.tabi çok daha iyi kaliteli VRM'lere sahip. ayrıca ses kartı premium