çokta bir fark yok aslında ilk izlenimde sadece soğutucu blokların tasarımı farklıBeyler kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim?
Alıntıyı görüntüleBeyler kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim.
Fiyat farkı az gaming olanı tercih ederdim ama işlemcin düşükse bu anakartlara gerek yok b650m ds3h işini çok rahat görür ya da bu anakartlar yerine top model anakart alır ömürlük kullanırdım bu gösterdiğin anakartlar giriş ve top modellerin arasında kalmış ve fiyat olarak ederi bunlar değil.Faz değerleri aynı fakat tasarım olarak tabi farklılık var.
Ya bunların faz degeri hoşuma gitti aslında 7500f ile başlayacağım.Fiyat farkı az gaming olanı tercih ederdim ama işlemcin düşükse bu anakartlara gerek yok b650m ds3h işini çok rahat görür ya da bu anakartlar yerine top model anakart alır ömürlük kullanırdım bu gösterdiğin anakartlar giriş ve top modellerin arasında kalmış ve fiyat olarak ederi bunlar değil.
6600tl idi geçen gaming plus keşke çekseydim dedimFiyat farkı az gaming olanı tercih ederdim ama işlemcin düşükse bu anakartlara gerek yok b650m ds3h işini çok rahat görür ya da bu anakartlar yerine top model anakart alır ömürlük kullanırdım bu gösterdiğin anakartlar giriş ve top modellerin arasında kalmış ve fiyat olarak ederi bunlar değil.
bende çekmedim eşşek gibi şimdi zam yedi6600tl idi geçen gaming plus keşke çekseydim dedim
para vardı da ben almadımO zaman para yoktu şimdi para var bizde şans olaydı neler olurdu neler