- Reaksiyon skoru
- 117
7500f veya 7600 işlemci takarak kullanacağım. Anakart işimi görür mü iyi mi kullanan varsa yazabilir mi?
giriş seviye anakart olarak alınır piyasası hakkında pek bilgim yok ama hocam pfpniz niye 40607500f veya 7600 işlemci takarak kullanacağım. Anakart işimi görür mü iyi mi kullanan varsa yazabilir mi?
9k ya indirim gelmişti öyle koymuştum. Hocam iş görür mü bu kart?giriş seviye anakart olarak alınır piyasası hakkında pek bilgim yok ama hocam pfpniz niye 4060![]()
görür hocam alınır bu arada ekran kartı olarak ne var?9k ya indirim gelmişti öyle koymuştum. Hocam iş görür mü bu kart?
3060 var hocam. İşlemciyi 7500f yapacağım önce. Sonra onu da yükseltirim belki.görür hocam alınır bu arada ekran kartı olarak ne var?
o zaman fazlasına gerek yok hocam alıp rahatınıza bakın3060 var hocam. İşlemciyi 7500f yapacağım önce. Sonra onu da yükseltirim belki.
Hocam bunun yerine MSI PRO B650-P değer mi peki fiyat farkına?o zaman fazlasına gerek yok hocam alıp rahatınıza bakın
b650p iyi olur ama fiyat farkına değmez bana kalırsa.Hocam bunun yerine MSI PRO B650-P değer mi peki fiyat farkına?
fiyatına göre iyi bi anakart. ta yazın 4600 liradan iki tane almıştım. dolar kuruna göre fiyatı iyi. Msi pro serisi normalde msi ın giriş seviye anakartları ama m a wifi pro nun kendi içindeki iyi anakartlardan birisi. asus prime b650m k ya falan kıyasla gayet iyi7500f veya 7600 işlemci takarak kullanacağım. Anakart işimi görür mü iyi mi kullanan varsa yazabilir mi?