Yardım Acil Yardım Lazım. MSI B850 Gaming Plus Wifi Alınır mı?

muhibbi

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhaba,
MSI B650 Gaming Plus Wifi almayı düşünüyordum fakat MSI B850 Gaming Plus Wifi mı alsam diye düşünüyorum. Fakat çok yeni bi anakart, özellikleri kağıt üzerinde iyi. Oturmuş bi kart mıdır alınır mı?
7500f + 3060 ile kullanacağım. İleride yükseltme yapacağım için iyi bir anakart alıyorum.

Arkadaşlar merhaba,
MSI B650 Gaming Plus Wifi almayı düşünüyordum fakat MSI B850 Gaming Plus Wifi mı alsam diye düşünüyorum. Fakat çok yeni bi anakart, özellikleri kağıt üzerinde iyi. Oturmuş bi kart mıdır alınır mı?
7500f + 3060 ile kullanacağım. İleride yükseltme yapacağım için iyi bir anakart alıyorum.
alınır bence hocam daha güncel daha iyi anakart varsa bu bütçede söylerler de tam olarak oturmuş bir kartmı bilemem ama yükseltme için daha mantıklı ama mesela b650 alsanız bile ileride 50 serisi ekran kartı takarsanız yinede çok bir sıkıntı yaşamazsınız yani fiyat farkına görede değişir alıp almama

alınır bence hocam daha güncel daha iyi anakart varsa bu bütçede söylerler de tam olarak oturmuş bir kartmı bilemem ama yükseltme için daha mantıklı ama mesela b650 alsanız bile ileride 50 serisi ekran kartı takarsanız yinede çok bir sıkıntı yaşamazsınız yani fiyat farkına görede değişir alıp almama
Teşekkürler hocam. PCIe 5.0 olmazsa olmaz değil zaten bugün uzunca konuştuk bu forumda. Güncel olsun diye bu kartı alsam mı diyorum ama Ne PCIe 5.0 GPU ne 5.0 m2 ssd, ne de 5 Gbps internet hızından faydalanacağım.
Kart da yeni, B650 olan gibi kendini kanıtlamış değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun mATX olmayanını alacağım hocam. Sadece B850 oturmuş bir kart değil onu sormak istedim.

b850 nin 3 mw slotu var 2 gen4 1 gen5 b650 nin 2 gen4

2 kartta üzmez

b650 alsanız daha iyi olur 8200 mhz ram çok gereksiz ve gen5 ssd ler işlemcci fiyatında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,395
Üyeler
186,056
Son üye
dyrr
Geri