9700x ısınan bir işlemci degil amd ısınma sorununu 9000 serisi ile çozdüMERHABA
TOPLADIĞIM SİSTEM;
R7 9700X
16*2 APACHER PANTER CL40 6000 MHZ RAM
KİOXİA EXCERİA G3 1 TB RAM
MSI PRO B650M-P
EKRAN KARTI DAHA ALMADIM
COOLER MASTER 240 MM SIVI SOĞUTUCU
ANAKARTIM FAZLA ISINIR MI
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki anakart seçimim nasıldır 9700x almak için anakarttan biraz fazla kıstığımı düşünüyorum9700x ısınan bir işelmci degil amd ısınma sorununu 9000 serisi ile çozdü
anakart çok kalitesiz şu ürün daha ucuz ona göre daha iyi bu modele bakabilrisinizTEŞEKKÜR EDERİ
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki anakart seçimim nasıldır 9700x almak için anakarttan biraz fazla kıstığımı düşünüyorum
elimde var diye sıvı soğutma kulanıyorum. ama kule tipi alınması mantıklı ise ileride alırım.Bu işlemci için kule tipi daha mantıklı gibi
Phantom Spirit ile mis gibi olur. Hatta çok daha iyi olur.elimde var diye sıvı soğutma kulanıyorum. ama kule tipi alınması mantıklı ise ileride alırım.
anakart çok kalitesiz şu ürün daha ucuz ona göre daha iyi bu modele bakabilrisiniz
COLO![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
COLORFUL anakartı çok duymadım diye almak istemedim msi olsun marka olsun dedim ama hata mı ettim bilmiyorum bide epeyde karşılaştırdım pek bi fark göremedim sadece pasif soğutucular çok ön planda colorfuldaanakart çok kalitesiz şu ürün daha ucuz ona göre daha iyi bu modele bakabilrisiniz
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com