Yardım Msi pro b650s boot sorunu

hocam 2 ssd var, kc3000 ve xpg spectrix.
ilk ssdm xpgninkiydi onda ısınmaya bağlı dediğiniz sorunu yapıyordu. kc3000de böyle bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. test edemediğim sadece ramler kaldı.
bendede spectrix vardı eski olarak o arızalandı diğer ssd ye kurunca sorunum düzelmişti bios a gelmesi uzun sürüyor ise ssd yi tekrar gözden geçirmekte fayda var.

biosa girse şükretcem kankam. post atmıyor direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede spectrix vardı eski olarak o arızalandı diğer ssd ye kurunca sorunum düzelmişti bios a gelmesi uzun sürüyor ise ssd yi tekrar gözden geçirmekte fayda var.
.

biosa girse şükretcem kankam. post atmıyor direkt

.
ssd lerden arızalı olma ihtimali olanı çıkartıp diğer ssd ile boot etmeyi deneyebilir misin ben arızalı ssd yi demonte edit diğer ssdye windows kurunca çözülmüştü

ssd lerden arızalı olma ihtimali olanı çıkartıp diğer ssd ile boot etmeyi deneyebilir misin ben arızalı ssd yi demonte edit diğer ssdye windows kurunca çözülmüştü
deneyeceğim hocam, bios pilini ve önerdiğin gibi ssdyi çıkardım. 10 - 15 dakikaya denerim

yok kankam, ssdyi çıkartmam farketmedi

diğer ssd ile de deneyebilir misiniz
eğer olmaz ise bakmadığınız ramlere de göz atmak gerekecek
onu da denedim kankam, kırmızı ve turuncu debuglar devam ediyor. şuan rami deneyebilecegim bir sistem yok o yüzden direkt onu da garantiye mi yollasam diye düşünüyorum

onu da denedim kankam, kırmızı ve turuncu debuglar devam ediyor. şuan rami deneyebilecegim bir sistem yok o yüzden direkt onu da garantiye mi yollasam diye düşünüyorum
2li ramleri teke düşürüp anakarttaki bütün slotlarda tek tek denedim yine de sonuç aynı post yapamıyor. arkadaşlar yardımcı olun hangi ürünün servisini arayayım kafayı yicem

@Abdullah Hacıgül abi rica ediyorum bir yol göster

Geri