Her şeyi oyun/oyuncu odaklı düşünmeyin, renderda gayet iyi işler çıkarıyorlar.Bu soketin işlemcilerini kullanan varmı
Render yapan çevrem AMD de AMD diyor kimsenin intelden bahsettiğini görmedim son dönemdeHer şeyi oyun/oyuncu odaklı düşünmeyin, renderda gayet iyi işler çıkarıyorlar.
Olabilir, forumlarda Intel'i haklı olarak çok gömüyorlar fakat gömen tayfa genelde oyuncu tayfası. Öneri isteyen insanlar da forumlardan sistem tavsiyesi alınca Intel tercih etmemiş oluyorlar.Render yapan çevrem AMD de AMD diyor kimsenin intelden bahsettiğini görmedim son dönemde
Çevren küçücük bir grup global işlemci pazarı oranı %64.40 civarı intelin çevren amd AMD desede genel tablo buRender yapan çevrem AMD de AMD diyor kimsenin intelden bahsettiğini görmedim son dönemde
Düzeltme yapayım 2024 pazar payı %71.9Çevren küçücük bir grup global işlemci pazarı oranı %64.40 civarı intelin çevren amd AMD desede genel tablo bu![]()
Global pazar oranı da senin çevren olsun ağlayacaksan. Bu pazar oranını da bir tarafından salladınÇevren küçücük bir grup global işlemci pazarı oranı %64.40 civarı intelin çevren amd AMD desede genel tablo bu![]()
Ne kullanıyor render yapan çevren işlemci olarakRender yapan çevrem AMD de AMD diyor kimsenin intelden bahsettiğini görmedim son dönemde
Ben niye sallıyormuşum AMD fanboyuGlobal pazar oranı da senin çevren olsun ağlayacaksan. Bu pazar oranını da bir tarafından salladın