Neler Yeni

Yardım Msı Psu İade mi Etmeliyim Değişim mi Yapmalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
arkadaşlar 2 ay önce aldığım Msı A750GL 750 watt gold güç kaynağı son 2 haftadır Kernel Power 41-63 hatası alıyorum ve tüm bileşenlerimi kontrol ettim sorunun kaynağı psu rastgele zamanda ekranım aniden donuyor resim gibi ve düzelmiyor amazondan aldığım için iade veya değişim kolay olacaktır fakat ben tekrar 4.7k ya nasıl modüler psu alacağım iade mi etmeliyim yoksa değişim mi msı psularda sorunlar oluyormuş genelde iade edersem şu modeli düşünüyorum daha kaliteli bir model öneriniz varsa önerebilirsiniz

BFG Güç Kaynağı- Watt 750W

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
efe araci
arkadaşlar 2 ay önce aldığım Msı A750GL 750 watt gold güç kaynağı son 2 haftadır Kernel Power 41-63 hatası alıyorum ve tüm bileşenlerimi kontrol ettim sorunun kaynağı psu rastgele zamanda ekranım aniden donuyor resim gibi ve düzelmiyor amazondan aldığım için iade veya değişim kolay olacaktır fakat ben tekrar 4.7k ya nasıl modüler psu alacağım iade mi etmeliyim yoksa değişim mi msı psularda sorunlar oluyormuş genelde iade edersem şu modeli düşünüyorum daha kaliteli bir model öneriniz varsa önerebilirsiniz

A-GL modelleri kötü evet forumda kernel power rehberi bulunuyordu ona bakın.

Philosophies

80+ Bronze
Aynı güç kaynağını 6 aydır kullanıyorum, ekran kartı 4070 Super. Hiç bir sorun yaşamadım Ayrıca GL serisi de çok iyidir.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A-GL modelleri kötü evet forumda kernel power rehberi bulunuyordu ona bakın.
hocam baktım hepsine sorun güç kaynağı nokduysa güç kaynağı değişince oldu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı güç kaynağını 6 aydır kullanıyorum, ekran kartı 4070 Super. Hiç bir sorun yaşamadım Ayrıca GL serisi de çok iyidir.
o zaman bana gelen model sorunlu hocam değişimden sonra aynı problemi yaşamaktan korkuyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
efe araci
evet evet kötü olan a-bn idi A-GL modelleri iyi hocam psu ile alakası olacağını düşünmem.
hocam baktım hepsine sorun güç kaynağı nokduysa güç kaynağı değişince oldu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman bana gelen model sorunlu hocam değişimden sonra aynı problemi yaşamaktan korkuyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
evet evet kötü olan a-bn idi A-GL modelleri iyi hocam psu ile alakası olacağını düşünmem.
hocam sistemi toplayalı 1 yıl oluyor ve bu güç kaynağına geçneden önce hiç böyle bir sorun yaşamadım imzamdaki sisteme bakın

Starlex

80+ Silver

Direk bfg ye geç msi ve xpg nin bazı serilerinde böyle sorunlar oluyo malesef

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
Direk bfg ye geç msi ve xpg nin bazı serilerinde böyle sorunlar oluyo malesef
hocam 1 yıl xpg kullandım hiçbir sorun yoktu buna geçeli 2 ay oldu başka marka öneriniz var mı değişim yaptırmayayım mı direk iade mi edeyim

Top Bottom