🔥İndirim MSI Pulse 16 AI -> RTX 4060 - Core U7 155H - 16 GB 1 TB -> 43849TL

Bunun srgb si nedir bazı yerlerde 45 ve 100 yazıyor bilgi kirliliği var sanırım ekranın kaç srgb olduğunu gösteren program falan varsa bakabilir misin
hangi programla bakılıyor bilmiyorum açıkçası ama ekrandan çok bişey beklemeyin msi biraz cimri davranıyor panelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isı değerleri, ekranın renk kalitesi konusundaki performansı nasıl?
laptop bence biraz fazla ısınıyor elini hava çıkışlarına koyduğunda o sıcak havayı baya hissediyon fan sesleri de normalin biraz üstünde hiç fan sesi gelmiyo diyenler oluyor dümdüz kolpa atıyorlar.

hangi programla bakılıyor bilmiyorum açıkçası ama ekrandan çok bişey beklemeyin msi biraz cimri davranıyor panelde

laptop bence biraz fazla ısınıyor elini hava çıkışlarına koyduğunda o sıcak havayı baya hissediyon fan sesleri de normalin biraz üstünde hiç fan sesi gelmiyo diyenler oluyor dümdüz kolpa atıyorlar.
Fan sesi olmaması imkansız evet ama klavyede anormal derecede sıcaklık olmadıktan sonra normal laptoplar . Bu seviye cihazlarda işlemci 90 altındaysa iyidir

Fan sesi olmaması imkansız evet ama klavyede anormal derecede sıcaklık olmadıktan sonra normal laptoplar . Bu seviye cihazlarda işlemci 90 altındaysa iyidir
klavyede sıcaklık olmuyor klavyenin ekrana doğru ileriki kısmı sıcak oluyor

ben oyun testi yapmıştım 86-87 derece maximum gördüm

Trendyolda peşin fiyatına 6 taksit ve mastercard 750 tl kampanyası varken n11 e bakma be hocam

Onun için alet gerektiğinden ötürü programla bakmak mümkün değil. Panele göre belli olur.

Arama Çubuğu -> Aygıt Yöneticisi -> Monitörler -> Monitörlerin Sekmesine Girdikten Sonra -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri

Onun için alet gerektiğinden ötürü programla bakmak mümkün değil. Panele göre belli olur.

Arama Çubuğu -> Aygıt Yöneticisi -> Monitörler -> Monitörlerin Sekmesine Girdikten Sonra -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri
monitor/cmn1621 yazıyor

monitor/cmn1621 yazıyor

1748566701734.webp

Gariptir ki, Victus 16'lar kadar yerilmiyor, ilk gelen Victus 16'larla benzer kalitede bu konuda. Thin, Cyborg, Katana da bu şekilde ekran konusunda.

Alıntıyı görüntüle

Gariptir ki, Victus 16'lar kadar yerilmiyor, ilk gelen Victus 16'larla benzer kalitede bu konuda. Thin, Cyborg, Katana da bu şekilde ekran konusunda.
Çok bişey anlamadım ama 100 değil sanırım hhsndfmd

Katana 17 vardı 12450h 4060 modeli 40binlere düşüyordu belki o alınabilir laptopta ekran boyutu çok önemli benim için 15.6 var şuan yetmiyor 16 da hiç farklı değildir tahminimce

Katana 17 vardı 12450h 4060 modeli 40binlere düşüyordu belki o alınabilir laptopta ekran boyutu çok önemli benim için 15.6 var şuan yetmiyor 16 da hiç farklı değildir tahminimce
%100 değil. Belirtilen ortalama değer %66 şeklinde, bu da (yaklaşık/ortalama) %45 NTSC tanımına uyuyor.

Genel olarak, %45 NTSC için %62.5 sRGB, %72 NTSC için de %100 sRGB denir.

klavyede sıcaklık olmuyor klavyenin ekrana doğru ileriki kısmı sıcak oluyor

ben oyun testi yapmıştım 86-87 derece maximum gördüm
Olması gerektiği gibi işte

15.6 ile 16 inç farkı hissettiriyor yinede

Valla iade etmeyi düşündü ama sonrasında da ekstra monitör alır ayarlarım dedi. Çizim işleriyle uğraştığı için renk doğruluğu onun için ekstra önemliydi araştırmadan aldığı için pişman oldu, ekstra monitör alınabilcekse memnun edebilir laptop o konuda sorun yok fakat, onun dışında renklerini bende beğenmedim hocam

Şu şekilde nasıl olduğuna bakılabilir.

N11 den urun alinmaz. N11 den urun atmayin sonra magdur olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri