- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikir belirtilebilir, deneyim belirtilebilir ancak yönlendirme yapmak doğru değildir. Sonra değişmiyor o sabit fikirler.N11 den urun alinmaz. N11 den urun atmayin sonra magdur olursunuz.
Fikir belirtilebilir, deneyim belirtilebilir ancak yönlendirme yapmak doğru değildir. Sonra değişmiyor o sabit fikirler.N11 den urun alinmaz. N11 den urun atmayin sonra magdur olursunuz.
Deneyim sonucu konusuyorum. N11 den urun alinmaz. Alin maz kardesim. Iade diye bir sey yok bu sitede. Yasadigim magduriyetleri de yukledim. Bu tur pahali urunler n11 den alinmaz. Krali da gelse aksini ispatlayamazFikir belirtilebilir, deneyim belirtilebilir ancak yönlendirme yapmak doğru değildir. Sonra değişmiyor o sabit fikirler.
İlk olarak fan sesi ve ısınma konusunu merak ediyorum. Ses rahatsız ediyor mu? Ayrıca patarya performansı nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?Ürünü 3 haftadır kullanıyom sorusu olan varsa buyursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msı yetkili satıcısı olan Ebrar bilgisayar satıyor .N11 sadece aracı. Ödeme yöntemleri ise gayet yeterli.
İlk olarak fan sesi ve ısınma konusunu merak ediyorum. Ses rahatsız ediyor mu? Ayrıca patarya performansı nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsun
ben alırken 46-50 k arasında nitro 16 modeli vardı ekran ve sıcaklık olarak daha iyi bir model. Ama bütçem olsa gider direkt slayer 4 modelini alırdım.Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Gerçekten de internette bu bilgisayar hakkında düzgün bir inceleme bulunmuyor ve bu bilgisayarı deneyimlemiş bir kullanıcı olarak senin deneyimlerin gerçekten de benim gibi insanlar için çok değerli. Bilgisayar hakkında detaylı bir inceleme yapman bilgisayarı almayı düşünen kişiler için çok faydalı olur.
Şuanda bütçem 46k ve aklımda Lenovo LOQ serisinden şu bilgisayar var:
![]()
LENOVO LOQ 15ARP9 R7-7435HS 12G 1TB SSD RTX4070 8G 15.6 FHD FDos Taşınabilir Bilgisayar 83JC00CUTR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15ARP9 R7-7435HS 12G 1TB SSD RTX4070 8G 15.6 FHD FDos Taşınabilir Bilgisayar 83JC00CUTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş. Düşük volt adaptörlerde de battary drain sorunu yaşayanlar var fakat bu modelin adaptöründe bu sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. Attığım modelin yanına 16 GB RAM alıp takacağım ve toplam 28GB ram olacak. Aklımı karıştıran konu bir bilgisayara bu kadar para vermişken Asus, MSI gibi bilindik ve nispeten premium markalar tercih etmek hem uzun ömürlülük hem de servis açısından daha mantıklı olmaz mı? Yada gerçekten de bu Lenovodan memnun kalır mıyım?
Sence bu bütçelerde alınabilecek daha mantıklı bilgisayarlar var mı ve varsa neler olabilir?
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Gerçekten de internette bu bilgisayar hakkında düzgün bir inceleme bulunmuyor ve bu bilgisayarı deneyimlemiş bir kullanıcı olarak senin deneyimlerin gerçekten de benim gibi insanlar için çok değerli. Bilgisayar hakkında detaylı bir inceleme yapman bilgisayarı almayı düşünen kişiler için çok faydalı olur.
Şuanda bütçem 46k ve aklımda Lenovo LOQ serisinden şu bilgisayar var:
![]()
LENOVO LOQ 15ARP9 R7-7435HS 12G 1TB SSD RTX4070 8G 15.6 FHD FDos Taşınabilir Bilgisayar 83JC00CUTR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15ARP9 R7-7435HS 12G 1TB SSD RTX4070 8G 15.6 FHD FDos Taşınabilir Bilgisayar 83JC00CUTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş. Düşük volt adaptörlerde de battary drain sorunu yaşayanlar var fakat bu modelin adaptöründe bu sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. Attığım modelin yanına 16 GB RAM alıp takacağım ve toplam 28GB ram olacak. Aklımı karıştıran konu bir bilgisayara bu kadar para vermişken Asus, MSI gibi bilindik ve nispeten premium markalar tercih etmek hem uzun ömürlülük hem de servis açısından daha mantıklı olmaz mı? Yada gerçekten de bu Lenovodan memnun kalır mıyım?
Sence bu bütçelerde alınabilecek daha mantıklı bilgisayarlar var mı ve varsa neler olabilir?