🔥İndirim MSI Pulse 16 AI -> RTX 4060 - Core U7 155H - 16 GB 1 TB -> 43849TL

N11 den urun alinmaz. N11 den urun atmayin sonra magdur olursunuz.
Fikir belirtilebilir, deneyim belirtilebilir ancak yönlendirme yapmak doğru değildir. Sonra değişmiyor o sabit fikirler.

Fikir belirtilebilir, deneyim belirtilebilir ancak yönlendirme yapmak doğru değildir. Sonra değişmiyor o sabit fikirler.
Deneyim sonucu konusuyorum. N11 den urun alinmaz. Alin maz kardesim. Iade diye bir sey yok bu sitede. Yasadigim magduriyetleri de yukledim. Bu tur pahali urunler n11 den alinmaz. Krali da gelse aksini ispatlayamaz

İşlemci ve ekran kartı güzel bir laptop buluyoruz o da başka yerden patlıyor, mis gibi yeni nesil AI işlemci ve 4060 varken şuna %100 SRGB panel koyamadınız mı? Şu 3 özelliğin de olduğu bir laptop bulsam hemen alıcam ama yok maalesef, maliyet derdiniz varsa 8 ram 512 depolama koyun biz yükseltmesini yaparız ama paneli değiştirme şansımız yok. 5060 laptoplar gereksiz pahalı geliyor ve testlere bakınca oyunlarda 8-10 fps falan oynuyor, ryzen 7 350 ya da i7 155, 4060 ekran kartı ve %100 ekranlı laptop yok mu hiç?

Ürünü 3 haftadır kullanıyom sorusu olan varsa buyursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msı yetkili satıcısı olan Ebrar bilgisayar satıyor .N11 sadece aracı. Ödeme yöntemleri ise gayet yeterli.

Ürünü 3 haftadır kullanıyom sorusu olan varsa buyursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msı yetkili satıcısı olan Ebrar bilgisayar satıyor .N11 sadece aracı. Ödeme yöntemleri ise gayet yeterli.
İlk olarak fan sesi ve ısınma konusunu merak ediyorum. Ses rahatsız ediyor mu? Ayrıca patarya performansı nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

İlk olarak fan sesi ve ısınma konusunu merak ediyorum. Ses rahatsız ediyor mu? Ayrıca patarya performansı nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsun

Tasarruf modunda yaklaşık 5 saat pil süresi alıyorum. Ekran 60 Hz ve parlaklık en yüksekte.

Fan sesi boşta bile %40 seviyesinde ayarlanmış; bence bu fazla. Ben %20 civarına çektim.

Cihaz hakkında internette “serin çalışıyor” denmiş ama bence öyle değil. Özellikle oyun oynarken sıcak bir cihaz. Sıcaklık değerleri oyuna göre 85-96°C arasında değişiyor ve oldukça dengesiz. Dengeli modda RDR2 gibi ağır oyunlar yerine daha hafif FPS tarzı oyunlar oynuyorsan fan sesi çok rahatsız etmiyor. Ama AAA oyunlar için turbo moda geçmek şart oluyor. Bu modda fan sesi 60-70 dB civarına çıkıyor.

İnternette bu modelin incelemesi yok denecek kadar az. Belki bir rehber hazırlayabilirim ama emin değilim. MSI Center’ı pek beğenmedim. Ekran kalitesi ortalama; forumlarda çok eleştirilmiş ama bence Victus kadar kötü değil.

Ses kalitesi ise oldukça başarılı, Nahimic uygulaması da iş görüyor. Malzeme kalitesi hoş; metal kapak kullanılmış. Sadece biraz ağır.

Isınma sorunu bence Intel kaynaklı. İşlemci gereksiz yere fazla güç tüketiyor gibi. Watt limiti koymak istedim ama işlemci kilitli; MSI Center bunu kendisi yönetiyor. Çünkü ekran kartı %100 yük altındayken bile 70-80°C arasında kalabiliyor ama işlemci %20-30 yükte bile ısınıyor. Yine de turbo mod sayesinde thermal throttling yaşanmıyor.

Performans konusunda şikayetim yok, oldukça güçlü. İçindeki SSD’de DRAM yok ama Gen 4, 5 GB/s okuma-yazma hızları yeterli seviyede.

Başka merak edilen konular varsa yanıtlayabilirim, belki detaylı bir genel inceleme de yayınlarım. Zira bu cihaz için internette düzgün bir test ve kullanıcı rehberi neredeyse yok.

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Gerçekten de internette bu bilgisayar hakkında düzgün bir inceleme bulunmuyor ve bu bilgisayarı deneyimlemiş bir kullanıcı olarak senin deneyimlerin gerçekten de benim gibi insanlar için çok değerli. Bilgisayar hakkında detaylı bir inceleme yapman bilgisayarı almayı düşünen kişiler için çok faydalı olur.

Şuanda bütçem 46k ve aklımda Lenovo LOQ serisinden şu bilgisayar var:

Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş. Düşük volt adaptörlerde de battary drain sorunu yaşayanlar var fakat bu modelin adaptöründe bu sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. Attığım modelin yanına 16 GB RAM alıp takacağım ve toplam 28GB ram olacak. Aklımı karıştıran konu bir bilgisayara bu kadar para vermişken Asus, MSI gibi bilindik ve nispeten premium markalar tercih etmek hem uzun ömürlülük hem de servis açısından daha mantıklı olmaz mı? Yada gerçekten de bu Lenovodan memnun kalır mıyım?

Sence bu bütçelerde alınabilecek daha mantıklı bilgisayarlar var mı ve varsa neler olabilir?

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Gerçekten de internette bu bilgisayar hakkında düzgün bir inceleme bulunmuyor ve bu bilgisayarı deneyimlemiş bir kullanıcı olarak senin deneyimlerin gerçekten de benim gibi insanlar için çok değerli. Bilgisayar hakkında detaylı bir inceleme yapman bilgisayarı almayı düşünen kişiler için çok faydalı olur.

Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş. Düşük volt adaptörlerde de battary drain sorunu yaşayanlar var fakat bu modelin adaptöründe bu sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. Attığım modelin yanına 16 GB RAM alıp takacağım ve toplam 28GB ram olacak. Aklımı karıştıran konu bir bilgisayara bu kadar para vermişken Asus, MSI gibi bilindik ve nispeten premium markalar tercih etmek hem uzun ömürlülük hem de servis açısından daha mantıklı olmaz mı? Yada gerçekten de bu Lenovodan memnun kalır mıyım?

Sence bu bütçelerde alınabilecek daha mantıklı bilgisayarlar var mı ve varsa neler olabilir?
ben alırken 46-50 k arasında nitro 16 modeli vardı ekran ve sıcaklık olarak daha iyi bir model. Ama bütçem olsa gider direkt slayer 4 modelini alırdım.

imncelemeyi yazdım birazdan paylaşıp link atarım.

az önce paylaştım aklınıza takılan konu varsa seve seve cevaplarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri