🔥İndirim MSI Pulse 16 AI -> RTX 4060 - Core U7 155H - 16 GB 1 TB -> 44399TL

alınır bu fiyata iyi keşke paneli biraz daha iyi olsaydı

(Daha çok) Markanın ve ısı değerlerinin önemli olduğu, renk kalitesinin çok önemli olmadığı, sınırlı bütçedeki kullanıcılar için.
ben kullanıyom 3-4 ay önce almıştım güzel laptop (okul veya iş için alcaksanız daha hafif bişey bulursanız daha iyi)

ben kullanıyom 3-4 ay önce almıştım güzel laptop (okul veya iş için alcaksanız daha hafif bişey bulursanız daha iyi)
Bunun srgb si nedir bazı yerlerde 45 ve 100 yazıyor bilgi kirliliği var sanırım ekranın kaç srgb olduğunu gösteren program falan varsa bakabilir misin

Isı değerleri ortalama yüksek değil , ekran yurt dışı modelleri 100 srgb tr 45 srgb olması lazım. Panel laptobun zayıf yönü. Kaliteli panel istyen slayer 4 alsın

Isı değerleri, ekranın renk kalitesi konusundaki performansı nasıl?
Kullanıcı deneyimine odaklı bir soru, bilgi sorusu değil. Nette zaten testleri bulunduğundan ötürü kim ne şekilde, nasıl kullanıyor diye ortalama fikir belirsin.

Arkadaşım aldı bu laptobu, renkleri gerçekten çok kötü beyazlar sarı olarak görünüyor kesinlikle önermem. İsteyen olursa fotoğrafını da atabilirim

Arkadaşım aldı bu laptobu, renkleri gerçekten çok kötü beyazlar sarı olarak görünüyor kesinlikle önermem. İsteyen olursa fotoğrafını da atabilirim
Kendisi nasıl bi' tepki verdi? Kullanılmayacak şekilde kötü mü? 45k altında termal performans isteyen kullanıcılar için de (bu denli sorunsuz görünen) alternatifi yok maalesef.

Kendisi nasıl bi' tepki verdi? Kullanılmayacak şekilde kötü mü? 45k altında termal performans isteyen kullanıcılar için de (bu denli sorunsuz görünen) alternatifi yok maalesef.
Valla iade etmeyi düşündü ama sonrasında da ekstra monitör alır ayarlarım dedi. Çizim işleriyle uğraştığı için renk doğruluğu onun için ekstra önemliydi araştırmadan aldığı için pişman oldu, ekstra monitör alınabilcekse memnun edebilir laptop o konuda sorun yok fakat, onun dışında renklerini bende beğenmedim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,483
Üyeler
174,884
Son üye
yalnız biri
Geri