Neler Yeni

MSI RADEON RX 5700 XT

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,737
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Pazar payına rağmen ekran kartı sorunlarının %99,999999999'unu barındırdığı ve insanların AMD'ye küfür etmekten beter edecek kadar kanser ettikleri için.

beritankorkusuz

80+ Silver
Bu şekilde düşün yazılım olarak geride , kullanımı kolay. Onun dışında ısınma vs sorunları yok e çoğu oyunda nvidia destekli. Ki Amd alan herkes memnun değil ama Nvidia alan herkes memnun . Bende önceden Amd kulandım ve en büyük pişmanlığım oldu. Evet F/p daha fazla fps verebilir ama verdiği fps kadar sorun yasşıyorsunu . Eğerki 2060 ve üstü alacaksanız kesinlikle Nvidia. Ki bununla ilgilide forumda yazı yazdım. Buradan Ulaşabilirsin

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Onların önermesi o markanın kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor zaten sorunlu şeyler önermekten de zevk alıyor gibi insanlar eğer bizzat gidip recep baltaşa sorarsan o bile sorunlu der ya da sana tavsiyem neden sapphire önermiyorsunuz diye konu aç birkaç kişi önerince o forumdakiler sapphire öneriyor diyemezsin en önemli üyelerde moderatör filan neyse işte tavsiyem gidip AMD ekran kartında sorun var mı gibi konuları incelemen ya da direkt gidip konu açman.
Ordan geliyorum dostum. Kaç tane toplama , amd ekran kartı vs vs konu açtım. Hala Sapphire öneriyor , moderatörler'den de öneren oldu.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Peki RYZEN 5 3600X , RX 5700 XT için 600W yeterli olur mu?

Yoksa 700W mu almalıyım?
650 almaya çalış en az.Ama 80+ Gold o PSU da üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sapphire nitro+ rx570 kullanıp öneren arkadaşlarda var.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,737
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ordan geliyorum dostum. Kaç tane toplama , AMD ekran kartı vs vs konu açtım. Hala Sapphire öneriyor , moderatörler'den de öneren oldu.
Hocam önemli olan recep baltaşın önermesi bunun ile alakalı konu bile var bizzat gidip sapphire iyi mi diye konu açmanı öneririm.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hocam önemli olan recep baltaşın önermesi bunun ile alakalı konu bile var bizzat gidip sapphire iyi mi diye konu açmanı öneririm.
Aslında sapphire de daha çok sorun olmasının sebebi daha çok satması sonuçta satılan rx serisi kartların (Özellikle türkiyede rx570 ve 580ler + türkiyede çok fazla ürün satmayan bazı firmalar mesela powercolor red devil 5700xt bulamazsın Red dragon satan bir yer var incehesap getirmeye başlayana kadar piyasada doğru düzgün yeni seri xfx ekran kartı yoktu asus ve msi giriş seviyesi kartlarda berbat soğutmalara sahip armor dual mech oc gibi modeller hep ısınıyordu gaming x ve rog strix modelleri de çok pahalıydı inno3d palit gibi üreticiler amd kart üretmiyordu ve ülkede sapphire dışında çok fazla seçenek kalmıyordugigabyte kartların da fiyatı çok dengesiz.) çoğunun sapphire olmasından dolayı sapphire alıp sorun yaşayan kişi sayısı öbürlerine göre daha fazla aynı zamanda sapphire alıp memnun kalan kişi sayısı da daha fazla.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kankam, arada kalmıştım ya nitro+ SE ya da bunu alcaktım. Gittim sapphire olanı aldım zerre pişman deilim. Rdr2 full ayarlar 80 fps de 72derece gördüm en fazla
AMD kartlar bence kasa hava akışı iyi olduğu sürece alınabilir.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Tamam o zaman oraya gidip ''sapphire alınır mı?''adlı bir konu açacağım ve konuyu değerlendirip buraya yazacağım.

AMD kartlar bence kasa hava akışı iyi olduğu sürece alınabilir.
Tam olarakta bu zaten. Kasanın hava akışı iyi olduğu sürece alınabilir. MSI MAG VAMPİRİC 010X alıcam iyi midir?

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Highp kötü bir marka.
nE adam 80+ Gold almış neresi kötü highpowerın bilip bilmeden konuşmayın artık (!)

Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı bu nasıl?
Knk highpower çok güzel şaşma highpowerdan 80+ Gold sharkoonla aynı wattı verir sisteme merak etme baya iyi PSU o C4 diyenler cahil knkm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,840
Üyeler
167,375
Son üye
TheAtlas
Top Bottom