Ses mi hocam
Sence iptal etmeli miyim? Bu ses konusu kafama fena takildi yaHemde ne ses, elektirik süpürgesi çalışıyor sanki kulağımın dibinde oyuna konsantre olamıyorum. Diğer modellerin %40 fan devriye yaptığı işi bu %90 devirle yapıyor.
Diğer bileşenler nedir kasanınSence iptal etmeli miyim? Bu ses konusu kafama fena takildi ya
Diğer bileşenler nedir kasanın
Karar senin benim şahsi düşüncem bu.Bak dostum şahsi fikrimi soracak olursan alma derim. Neden biliyor musun? Ryzen 5 3600 2022 yılında alınacak bir işlemci değil. Hem eski hem o işlemci inanılmaz ısınıyor kronik sorunlu yani. Ekstra soğutucu almak mecburiyet öyle diyeyim sana.
2. Ekran kartı kronik fan sesli
3. Çok az da olsa yer yer darboğaz var İşlemci karşılamaz ekran kartını
Çok değil üç beş gün sabret daha iyi sistemler çıkar fiyatlar düşüşte
Tesekkur ederim, ben de o sekilde dusunuyorum.Bak dostum şahsi fikrimi soracak olursan alma derim. Neden biliyor musun? Ryzen 5 3600 2022 yılında alınacak bir işlemci değil. Hem eski hem o işlemci inanılmaz ısınıyor kronik sorunlu yani. Ekstra soğutucu almak mecburiyet öyle diyeyim sana.
2. Ekran kartı kronik fan sesli
3. Çok az da olsa yer yer darboğaz var İşlemci karşılamaz ekran kartını
Çok değil üç beş gün sabret daha iyi sistemler çıkar fiyatlar düşüşte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karar senin benim şahsi düşüncem bu.
Aslinda mesele ekran karti ya reis, tek sorun asiri ses yapmasiArkadaşa işlemci konusunda katılmıyorum. Bende kullanıyorum ısınma sorunu yok. En fazla 55 derecelerde geziyor. Ayrıca RX 6600 ile darboğaz yapmaz. Çok istersen soğutucu değiştirip OC ile 4.2 ye yukseltirsin.