Yardım MSİ RTX 2060 OC MODU

ArdaCanV

80+
Reaksiyon skoru
9
İyi günler benim aklıma bir şey takılmıştı sistemim
İşlemci:Ryzen 5 3600x
Ram:Gskill 16Gb 3200mhz
Ekran kartı: Msi RTX 2060 8Gb Oc Gp
Cyberpunk ta yüksek ayarlarda rtx açıkken 40fps alıyorum ama arttırmak istiyorum biostan ekran kartının oc modunu açıp kullansam yaklaşık 1-2 saat öyle açık kalsa herhangi bir sıkıntı oluşturur mu kasa soğutmam çok iyi değil ama orta seviyede idare eder ayrıca oyun oynıyacağım süre de uzun olmadığından çok sıkıntı olmaz diye düşündüm ama emin olamadım fikri olanlar yardım edebilir mi. Yada uzun vakitte sisteme zararı olur mu

İyi günler benim aklıma bir şey takılmıştı sistemim
İşlemci:Ryzen 5 3600x
Ram:Gskill 16Gb 3200mhz
Ekran kartı: Msi RTX 2060 8Gb Oc Gp
Cyberpunk ta yüksek ayarlarda rtx açıkken 40fps alıyorum ama arttırmak istiyorum biostan ekran kartının oc modunu açıp kullansam yaklaşık 1-2 saat öyle açık kalsa herhangi bir sıkıntı oluşturur mu kasa soğutmam çok iyi değil ama orta seviyede idare eder ayrıca oyun oynıyacağım süre de uzun olmadığından çok sıkıntı olmaz diye düşündüm ama emin olamadım fikri olanlar yardım edebilir mi. Yada uzun vakitte sisteme zararı olur mu
60 almak yerine 45 50 alırsınız. DLSS'i performans'a getirsenize.

hocam değişen bir şey olacağını sanmam optimizasyonu kötü oyunun bende de 2060super var şehir içi %60 kullanım bu yüzden de 40 fps felan alıyorum

Geri