Msi Rtx 4060 lı sistem için fikirleriniz neler?

Reaksiyon skoru
0
Screenshot_2024-01-26-16-00-36-658_com.android.chrome.jpg

Merhabalar görselde de belirttiğim gibi aşağı yukarı bu bütçelerde bir pc alma niyetindeyim hazır sistemi ufak değişikliklerle biraz yükselttim böyle uygun mudur parça uyumu ile ilgili sorun yaşar mıyım ya da şu parça yerine şu daha iyi gider dediğiniz bir şey olur mu almalı mıyım böyle? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Alıntıyı görüntüle

Merhabalar görselde de belirttiğim gibi aşağı yukarı bu bütçelerde bir pc alma niyetindeyim hazır sistemi ufak değişikliklerle biraz yükselttim böyle uygun mudur parça uyumu ile ilgili sorun yaşar mıyım ya da şu parça yerine şu daha iyi gider dediğiniz bir şey olur mu almalı mıyım böyle? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
hiç iyi şeyler düşünmüyorum bu pc hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

güzelce tokatlıyorlar fark etme diye mekanin switch veriyorlar oda 0.01 tele :kekw:

Psu düşük kalmış onun dışında sistem iyi

Ben gaming genden 7500 F 4060 Tİ ALDIM, 28 BİNDİ ÖZELLEŞTİRME İLE SOĞUTUCU SSD 1 TB KASA GOLD PSU YAPTIM, 30-700 TL'ye satın aldım,üstüne asus tuf monitör aldım biraz önce 4900 tl vatandan, yine de sen bilirsin bence 4060 ti varken düz4060 almak msı diye...

Bu sisteme fiyat fazla bence 4060a 35k vermek mantıksız geldi biraz

Geri