The Semih
80+ Gold
Bak sen NVIDIA'nın pazar algısına düşüyorsun, adamlar 5070 4090 dan daha yüksek fps veriyor diyerek herkesi kekledi. Sen 4080 superden geçtim diyorsun, bende sana diyorum ki 4090 felan oraları geç, sen 4080super kullanırken MFG burayıda geç bak, SAF güçten bahsediyorum ben. 4XFG fake fps birtek sen seviyon bu forumda tamammı başka görmedim. Senin yapacağın hesap şöyle yükselttiğin kart ile satıcağın kart arasındaki performansı düşünmen lazım ve bütçenide hesaba katman lazım. 15K ucuz diyonda ben 15K ya 4060 Tİ sıkıştırırım araya, para algımızda farklı ben F/P ci adamım böyle hesap yaparım işte. Benim düşünceme göre sen 4XFG için 15K bütçe verip kart satın almışşın, bana gelipte burda 4090Tİ bilmem ne anlatma yani. Paran senin ben oralara karışamam tabii ki ama diyorsunki kirlilik yapıyon, ben bunları söylemek zorundayım yoksa HYPE etkisiyle herkes kartlara yapışcak dostum.İşte bu hocam bunu anlatıyorum. Adamlar öyle bir fiyatla sürdü ki 4090 alsan sıfırı 100k ikinci el alsan garantisiz yada garantisi azalmış kullanılmış kart 75k . Bu kart 55k bulunuyor ve 4080Super 45-50k olduğu yerde satılıyor. Yükseltme maliyeti EĞER AMAÇ MSI ASUS DEĞİLSE 15k .
Adamlar resmen diyor ki biz gücü 4080Ti yaptık fiyatı da 4080Super yaptık DLSS açınca da 4090Ti Super kullan diyor. Bunun bile eleştirisi var. Elbet olacak ama kötü durum şu saçma sapan kartlara denk tutmak. Resmen kart 4080'i geçiyor ve DLSS ile fark yaratıyor. Bizim de Semih isimli 6k mesajlı adam yok diyor 4080e denk öteki de diyor yok 5070ti denk. Vallahi ilginç
Dün RTX 5080 almış adam DP2.1 monitörüm yok 1.2 taksam çalışırmı diyor, adam öyle bir etkiye girmişşi NVIDIA sağolsun işte ben bunlara açıklama yapıyorum. Sende maşallah bizi cahil bilgisiz ilan ettin, ulan ben bilgisizsem recep baltaşdamı bilgisiz aynen dediklerini aktarıyorum sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000 e hangi karttan geçiceği önemli, 3070 den geçicekse ben bu adama engel olmam 4080 superden geçerse böyle tartışırım işte sen bunu anlamıyorsun kardeşim.Yarın bir gün RTX 50 alacak kişi sen olabilirsin ve bu tarz bilgi kirliliği senin geç geçmene sebep olabilir bir başkası yüzünden ve daha pahalıya alabilirsin veya her şeyi geçtim RTX 50'yi geç keşfedip farkına da varabilirsin. Benim de amacım farkındalık. Buz dağının görünmeyen yüzü. Ben RTX 5080'in kötü olduğuun görsem ciddiyim şakasız şuan satarım hem de fırsatçılıktan 70e koyarım hadi gitmedi diyelim 65e gitsin farketmez hemen satar 4090 alırım. Ben kendimi göz göre göre kandırmam. Ha şu var ben kazık yedim yalan yok 25k fark ödedim ha bunu kazandığım için yaptım ama ilk kez toptier marka model olsun dedim ama GamingPro kullanan adam da 5080 sahibi ROG kullanan da