sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
5070 ler le birlikte stoklar yenilenir. Aorus suprim soc felan tüm modeller stok sorunsuz gelir umarım
RTX 5070 talebi bence çok fazla olacak inanılmaz. Stok sorunu en çok 5070te bekliyorum. 5060 bilinçli olarak bol yollanıyor talebi zaten çok. PC Hocasında duymuştum en çok tedarik 60 serisinde oluyor çünkü talebi çok fazla diyordu satıcı bir firma.
RTX 5080 lansmanı 45 , normali 55e satılıyor dipte
RTX 5070 lansman 30-35 , normali 40-45 olur bence .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar RTX 5080 ile deneyimlerimi tek tek paylaşacaktım her gün ama belli ki kışkırtılıp ona eşit buna eşit diyip gt1030lu bi adam bana kendince yorumladığı sözlerle kışkırtıcak o yüzden hiç inceleme ve yorum konusu açmama kararı aldım heves meves bırakmadı bazı arkadaşlar . Merak edenler birkaç arkadaşın güvendiği kanalları ziyaret etsin . Sorusu olan varsa da 6k yoruma sahip GT1030lu arkadaşlara sorsun. Kesinlikle devamını getirmeyeceğim. Teşekkürler bu konuyu okuduğunuz için. Elimle takıp çalıştırıp yazdığım her şeyi adam 1 saatte yalanlayıp kendince yorumlayarak kışkırttı iyice. Umarım herkes istediği karta sahip olur . Ben uyku moduna geçer.
Son düzenleme: