Ben bu 34 Oled G8'i alma diyebileceğim tek şey olarak portlarını söylerim. Mini Display ve Micro HDMI 2.1 gibi saçma sapan portlara sahip. Onun dışında 65w USB C ve standart A tip Usb C var üzerinde. Amd ekran kartı olan kesinlikle almasın Monitör normalde 1000nit veriyor ancak Nvidia ekran kartlarında bu mümkün Amd ekran kartlarında değil. Ben eninde sonunda Nvidia için geri döneceğimi bildiğimden 1 ay olmadı daha alalı ve ekran kartınıda Nvidia'ya döndürünce sorun kalmadı. 175hz sana yeterliyse ve HDMI yerine yanında gelen 1.5m Display port kablosunu kullanırım yeter diyorsan satın al. Onun dışında kabloları amazondan ordan burdan bulurum sorun değil diyorsan yine al derim. Ben LG GL850 Nano IPS panelin aynısı kullanan 165hz Dell 27'in monitörden geçtim. Çok kaliteli bir IPS paneldir. Yan yana 2 monitör olarak kullanıyorum şu an ve şunu söyleyeceğim. Keşke 1 yıl önce monitör 22'bin bandındayken geçseymişim
Oled bu işin nirvanası hani başka bir seviye bitirdiğin oyunları tekrar bitiresin geliyor ama yine söylüyorum Nvidia ekran kartı lazım bu G8 için. Diğerlerinde bu sorun yok. Gigabyte, Dell ve Msi modellerinde. 988nit veriyor monitör ve Windows üzerinden direk 1000nit gösteriyor. Bir aparat aldım amazondan Mikro HDMI 2.1 PS5'de bağladım. tabii ki 21:9 desteği yok ancak çalışıyor hemde VRR 1440p olarak HDR ile birlikte. Uzun lafın kısası Samsung Oled G8 olmasada kesinlikle OLED al geç. Çok fazla koruma yöntemleri var birazda dikkatli kullanırsan sorun olacağını düşünmüyorum.