Arkadaşlar merhaba.Bugün aldığım msi rx 5500 xt mech 4 gb oc modeli ekran kartı ile oyun oynarken fan hızı çok yüksek ve yüksek seste çalışıyor.Oyuna girdiğimde 2300 rpm lere kadar çıkıyor.Sizce neden böyle yüksek rpm de çalışıyor ?
66 derece ama fan aşırı hızlı dönüyor ve rahatsız ediciKendi otomatik ayarı öyledir. Kaç dereceye çıkıyor maks?
İnşallah bende bir sorun olmaz bende aynı karttan sipariş verdim.Arkadaşlar merhaba.Bugün aldığım msi rx 5500 xt mech 4 gb oc modeli ekran kartı ile oyun oynarken fan hızı çok yüksek ve yüksek seste çalışıyor.Oyuna girdiğimde 2300 rpm lere kadar çıkıyor.Sizce neden böyle yüksek rpm de çalışıyor ?
Tamam o zaman msi afterburner dan fan hızını azaltın biraz. Sıcaklıklara yeniden bakın.66 derece ama fan aşırı hızlı dönüyor ve rahatsız edici
Aslında sorun değilde sadece sıcaklığı düşürmek için fan hızı yüksek devirde çalışıyor buda ses yapıyor epeyİnşallah bende bir sorun olmaz bende aynı karttan sipariş verdim.
Senin kart geldi mi demeyebildin mi hiç?İnşallah bende bir sorun olmaz bende aynı karttan sipariş verdim.
Gelmedi hala . Pazartesi gelir diye düşünüyorum.Senin kart geldi mi demeyebildin mi hiç?
Geldi mi ekran kartın deneme fırsatın oldu mu ?Gelmedi hala . Pazartesi gelir diye düşünüyorum.
Pazartesi geldi bende bir sıkıntı yok %100 de 69 derece boşta 40 derece .Geldi mi ekran kartın deneme fırsatın oldu mu ?