Rezalet almasın bulaşmasın ucuz diye almıştım ben zamanında pişmanım bu kadar kötü kart olamaz 64 bit bellek arayüzü ayrı dert 4 gb olması ayrı dert Encoderların olmaması ayrı dert pcı express 3.0 da kullanırsan ayrı dertbence rx6500 alın hocam bütçeniz yeterse taşıyabilecek bir kart
Rx580 8 gb yada 1660S almaya çalış 5500xt yerine (1660S tercihimdir bu arada 6 gb vramde olsa)dediğim gibi bütçe maximum 2500 tl oynayacğım oyunlarda belli cs 2 ets 2 crysıs 3 sadece hikayeyi bitircem
rx 580 in watt kullanımı aşırı fazla amaRezalet almasın bulaşmasın ucuz diye almıştım ben zamanında pişmanım bu kadar kötü kart olamaz 64 bit bellek arayüzü ayrı dert 4 gb olması ayrı dert Encoderların olmaması ayrı dert pcı express 3.0 da kullanırsan ayrı dert
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx580 8 gb yada 1660S almaya çalış 5500xt yerine (1660S tercihimdir bu arada 6 gb vramde olsa)
Valla o zaman 1 ay daha sabret ama temiz güzel bir kart alrx 580 in watt kullanımı aşırı fazla ama
4gb olanlarına baksan genelde minig de 8gb tercih ediyorlar diye biliyorum ama rx serisi riskli 1060 6gb lsrın fiyatları yüksek mi 2.5k ya temizi bulunmaz mı piyasayı hiç bilmiyorum 5000 serisi driver bakımından nasıl hiç bilemiyorum ama performansı iyitemizi bulunmuyor ki doğru düzgün
bende ondan korkuyorum
hocam kimse beni anlamıyor ki kendi paramla alıcam demiyorum abim alıcak oda bütçe maximum bu kadar diyor üstüne çıkamam zorlanırım diyorValla o zaman 1 ay daha sabret ama temiz güzel bir kart al
1060 5500xt ye göre güçsüz kalıyor4gb olanlarına baksan genelde minig de 8gb tercih ediyorlar diye biliyorum ama rx serisi riskli 1060 6gb lsrın fiyatları yüksek mi 2.5k ya temizi bulunmaz mı piyasayı hiç bilmiyorum 5000 serisi driver bakımından nasıl hiç bilemiyorum ama performansı iyi
Tamam işte abine de ki abi bu ay almayalım sonraki ay biraz daha para koyup (bende harçlıklarımı falan eklerim de) daha iyisini alalım de hiç yoktan eli yüzü düzgün olsun de çıkamazsanda 1650 bakabilirsin rx580 8 gb alabilirsin tdp yüksek yapacak bir şey yokhocam kimse beni anlamıyor ki kendi paramla alıcam demiyorum abim alıcak oda bütçe maximum bu kadar diyor üstüne çıkamam zorlanırım diyor
tamamdır hocam son olarak psu high power 600 watt +80 plus bronze besler değil miTamam işte abine de ki abi bu ay almayalım sonraki ay biraz daha para koyup (bende harçlıklarımı falan eklerim de) daha iyisini alalım de hiç yoktan eli yüzü düzgün olsun de çıkamazsanda 1650 bakabilirsin rx580 8 gb alabilirsin tdp yüksek yapacak bir şey yok
kralını beslertamamdır hocam son olarak psu high power 600 watt +80 plus bronze besler değil mi
rx580 ile rx590 arasında sadece güç tüketim farkı var. performans farkı yok o yüzden boşuna fazla para ödeme.6600 ün yanından bile geçemem aşırı bütçeyi aşıyor ya bunu alıcam yada rx 580 veya 590
dostum 2500 tl ye başka ne alabilirim bütçem maximum bu üstüne çıkamam
knk en köü 2500e 1650 super veya 1660 bulabilirsinhadi ya ne alabilirim ki