crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Alacaktım, biri hızlı davrandı...
Hayırlı olsunAldım.
kapmıslarFiyatı iyi gözüküyor alacak olan varsa baksınMSI Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı MSI ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dipnot: Şunu tam geçen sene atsaydım ''dalga mı geçiyon lan'' derlerdi ve trollden ban yerdim herhalde. Bugün indirim diye atıyoruz. Sonumuz hayrolsun
Bir daha geldi koşAlacaktım, biri hızlı davrandı...
ürün kapanmışFiyatı iyi gözüküyor alacak olan varsa baksınMSI Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı MSI ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dipnot: Şunu tam geçen sene atsaydım ''dalga mı geçiyon lan'' derlerdi ve trollden ban yerdim herhalde. Bugün indirim diye atıyoruz. Sonumuz hayrolsun
Bir daha geldi koş
Gerçekten sen aldıysan hayırlı olsun .Aldım.
3060 dan sonra güzel fırsat hocamAldım.
Her şeye de yetişiyorsun.Aldım.
Sen gelene kadar bir daha aldılar :/
Benden kaçmaz dostum Alırım dediimi alırım.
Bu da iptal olursa MSI korksun benden yapışırım yakasınaHer şeye de yetişiyorsun.
Umarım 3060'daki gibi iptal edilmez.
Satıcam zaten direk müşterim hazır mining kartlarında direk satıyorum.3060 dan sonra güzel fırsat hocam
Alamadım mining performansında 3060 ti la hemen hemen aynı