mech kartlar ısınıyor diye biliyorumKonu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?
@Ckribrahimmech kartlar ısınıyor diye biliyorum
Mech modellere ısınıyor diyorlar ama Uygun fiyatlıysa neden mech olmasın kiKonu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?
Bir videoda 60-65 derecelerdeydi ama doğru mu tam bilmiyorum.Konu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?
Rx 6600 Serisini kullanmadım. 5500xt 8gb modeli vardı. Bende sorun yaşamadım. Şunu da ekliyim. Şimdiye kadar en ucuz mech olmadı o yüzden araştırmadım. XFX en ucuzu olduğu için onu önerdik hep
Konu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?
Gardaşım 6600XT serisinde en iyi marka hangisidir senin fikrince ?Rx 6600 Serisini kullanmadım. 5500xt 8gb modeli vardı. Bende sorun yaşamadım. Şunu da ekliyim. Şimdiye kadar en ucuz mech olmadı o yüzden araştırmadım. XFX en ucuzu olduğu için onu önerdik hep