Çözüldü✓ Msi Rx 6600 XT Mech?

Ne kadara aldınız önemli olan o.
Gardaşım 6600XT serisinde en iyi marka hangisidir senin fikrince ?
Asrock phantom galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorumlar için çok teşekkür ederim hazır sizi bulmuşken bi kaç sorum daha olacak
elimdeki sistem:
msi 100R kasa
ryzen 5 3600
asus tuf gaming b450m plus 2
3600mhz 8gb ram corsair x2
512gb m2 ssd
msi rx 6600xt mech
corsair 550 80+ psu
1- 550w psu bu sistem için yeterli mi?
2- R5 3600 ile dar boğaz olur mu?
3- Pcı-4 çıkışlı olan bu ekran kartını 3.0 olan anakartta kullanıcam sorun olur mu?
4- Sistem hakkında düşünceniz nedir genel anlamda?
Çoğu kişinin merak ettiği şeyleri toplamaya çalıştım biraz uzun oldu kusura bakmayın.
1- Kaliteli bi psuyla yeterli olur.
2- Darboğaz olur 11400f daha iyi olur
3- Sorun olmaz 2 3 fps farkı olur max.
4- Aldığınız fiyatları yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz.

Ne kadara aldınız önemli olan o.

Asrock phantom galiba

1- Kaliteli bi psuyla yeterli olur.
2- Darboğaz olur 11400f daha iyi olur
3- Sorun olmaz 2 3 fps farkı olur max.
4- Aldığınız fiyatları yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz.
8800 e aldım ekran kartını, total olarak kasa 16.500 gibi

Konuyu deneyimlediğim kadarıyla değerlendirip güncel bilgi paylaşmak istedim konuda bahsettiğim ekran kartını bayadır kullanıyorum arkadaşlar alacaksanız modele çok takılmayın ısınma sorunu yok 80-90 demişler kullanmadan yorum yapmışlar sanırım. Ben genellikle wot ve pubg oynuyorum 62-63 ü geçtiğini göremedim henüz. Furmark denilen testte 30 dk da 67 dereceyi geçmedi. Genel 59-60 derece herhangi bir sorunu yok ekran kartının şunu da söyleyeyim arkadaşımda xfx var onla sıcaklık değerleri hemen hemen aynı markaya bile pek takılmayın ısınma sorunu yok 6600 xt için konuşuyorum belki merak edenlere faydası dokunur :)

fiyatı iyiyse güzel kart ama böyle özellikle seçilip alınacak bir model değil yanacak derecedede ısınmıyor bildiğim kadarıyla

O ikisini Xfx ile kıyaslamaya kalksan ? Üçü arasında ?
ben rog alırdım

Konuyu deneyimlediğim kadarıyla değerlendirip güncel bilgi paylaşmak istedim konuda bahsettiğim ekran kartını bayadır kullanıyorum arkadaşlar alacaksanız modele çok takılmayın ısınma sorunu yok 80-90 demişler kullanmadan yorum yapmışlar sanırım. Ben genellikle wot ve PUBG oynuyorum 62-63 ü geçtiğini göremedim henüz. Furmark denilen testte 30 dk da 67 dereceyi geçmedi. Genel 59-60 derece herhangi bir sorunu yok ekran kartının şunu da söyleyeyim arkadaşımda xfx var onla sıcaklık değerleri hemen hemen aynı markaya bile pek takılmayın ısınma sorunu yok 6600 xt için konuşuyorum belki merak edenlere faydası dokunur :)
Bellek sıcak olabilir ayrıca fan hızı kaç? % olarak değil RPM olarak. Hepsini GPU-Z yardımı ile görebilirsiniz.

Yanacak derecede değil zaten hocam gayet serin ve stabil çalışıyor araştıranlara faydası olsun çünkü ben alırken pek yorum görememiştim en azından kullanan birinin yorumunu görmüş olurlar

Bellek sıcak olabilir ayrıca fan hızı kaç? % olarak değil RPM olarak. Hepsini GPU-Z yardımı ile görebilirsiniz.
Bi bakayım hocam oyunda değilim şu an geçince güncellerim fotoğraf atıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,543
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri