Neler Yeni

MSI RX570 Isınma Sorunu

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
MSI RX 570 Model ekran kartına sahibim. Kartı yaklaşık 4 - 5 ay önce ikinci el olarak aldım. Basit oyunlara girdiğimde dahi (The Forest, Rocket League) sıcaklık 80 - 81 dereceleri görüyor. İşin garip yani ise macunu değişeli 2 ay oldu ve fanlar %80 oranında dönüyor. Gürültüsünden de anlaşılabiliyor. Bilgisayarı her açtığımda MSI Afterburner uygulamasından Power Limit'i düşürerek bu soruna engel olabiliyorum. Ekran kartı ile mining yapılmadığına eminim. Fakat herhangi bir OC yapılıp yapılmadığından emin değilim. Öncelikle şuan ekran kartım OC durumunda mı ? İkinci olarak bunun kalıcı bir çözümü var mı ? Yarımcı olabilirseniz sevinirim.

uydu3

80+ Silver
Msi armor mu

Chapin

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Normal değil, fanlar tam deniyor mü? Tekrar macun değiştirerek deneyin.

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal değil, fanlar tam deniyor mü? Tekrar macun değiştirerek deneyin.
Fanların dönmesinde bir problem görünmüyor. Ayrıca AMD Radeon Software programında herşeyi fabrika ayarına döndürsem üzerinde bulunan arttırılmış çekirdek hızı vs. stabile döner mi?

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI RX 570 Model ekran kartına sahibim. Kartı yaklaşık 4 - 5 ay önce ikinci el olarak aldım. Basit oyunlara girdiğimde dahi (The Forest, Rocket League) sıcaklık 80 - 81 dereceleri görüyor. İşin garip yani ise macunu değişeli 2 ay oldu ve fanlar %80 oranında dönüyor. Gürültüsünden de anlaşılabiliyor. Bilgisayarı her açtığımda MSI Afterburner uygulamasından Power Limit'i düşürerek bu soruna engel olabiliyorum. Ekran kartı ile mining yapılmadığına eminim. Fakat herhangi bir OC yapılıp yapılmadığından emin değilim. Öncelikle şuan ekran kartım OC durumunda mı ? İkinci olarak bunun kalıcı bir çözümü var mı ? Yarımcı olabilirseniz sevinirim.
Konu halen güncel. Yardımcı olabilicek var mı?

Top Bottom