beritankorkusuz
80+ Silver
Tamam işte Freesync özelliğini o monitör ile kullanamazsın , monitörü değil
monitörü neden kullanamıyorum analamdım
Monitörünü her ekran kartı ile kullanabilirsin ,ama freesync özelliği amd ye ait bundan dolayı freesync özelliğini amd dışında bir kartlarla kullanamazsın.monitörü neden kullanamıyorum analamdım
tamam benim monitör freesync ama ekran kartım gync şimdi ben gsync özelliğini aktif edemem mi yani onu soruyorum MSI yetkilileri edemezsin diyor çünküMonitörünü her ekran kartı ile kullanabilirsin ,ama freesync özelliği AMD ye ait bundan dolayı freesync özelliğini AMD dışında bir kartlarla kullanamazsın.
monitörde freesync kullanamazsın diyor sen bak çoğu freesync monitör gsync de destekliyor şuandatamam benim monitör freesync ama ekran kartım gync şimdi ben gsync özelliğini aktif edemem mi yani onu soruyorum MSI yetkilileri edemezsin diyor çünkü
pcden anlasam araştırcamda hiç bişiy anlamıyorumki modelleri açık açık o yuzden yazdım zaten bilen varsa anlatsın dıyemonitörde freesync kullanamazsın diyor sen bak çoğu freesync monitör gsync de destekliyor şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
araştır gsync destekliyor mu diye
Edemezsin G-Sync monitörler 2.5k dan başlamakta ve lüks bir teknoloji ,ki Nvidia da olsa da olmasada pek fark yaratmıyortamam benim monitör freesync ama ekran kartım gync şimdi ben gsync özelliğini aktif edemem mi yani onu soruyorum MSI yetkilileri edemezsin diyor çünkü
bende sapphire 5700 xt nitro var adrenalin 20.2.2 kurulu stabil sorunsuz çalısıyor öneririm
arkadaşlar ben şimdi monitörde freesync teknolojisini açsam sonra nvdia denetim masasından gsync aktif edebiliyormuyum edemiyormuyum önemli olan bu bunu kisme bilmiyor mu yani bu teknolojiden yararlanabiliyormuyum kimse bilmiyormu yaEdemezsin G-Sync monitörler 2.5k dan başlamakta ve lüks bir teknoloji ,ki Nvidia da olsa da olmasada pek fark yaratmıyor
kardeşim gsync teknolojisini geforce kartlarında kullanabilirsin freesync amd kartlarındaarkadaşlar ben şimdi monitörde freesync teknolojisini açsam sonra nvdia denetim masasından gsync aktif edebiliyormuyum edemiyormuyum önemli olan bu bunu kisme bilmiyor mu yani bu teknolojiden yararlanabiliyormuyum kimse bilmiyormu ya