Neler Yeni

MSI RX5700 Gaming X için En Sorunsuz Driver

beritankorkusuz

80+ Silver

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
kullanıyorsun Freesync kullanamıyorsun o da zaten amd ye özel olduğu için eğer monitörün destekliyorsa Freesync in nvidia tarafındaki adı olan Gsync kullanabilirsin desteklemiyorsa da çok da gerekli bir özellik deil zaten ama kullanırsın monitörü

beritankorkusuz

80+ Silver
monitörü neden kullanamıyorum analamdım
Monitörünü her ekran kartı ile kullanabilirsin ,ama freesync özelliği amd ye ait bundan dolayı freesync özelliğini amd dışında bir kartlarla kullanamazsın.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
Monitörünü her ekran kartı ile kullanabilirsin ,ama freesync özelliği AMD ye ait bundan dolayı freesync özelliğini AMD dışında bir kartlarla kullanamazsın.
tamam benim monitör freesync ama ekran kartım gync şimdi ben gsync özelliğini aktif edemem mi yani onu soruyorum MSI yetkilileri edemezsin diyor çünkü

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
tamam benim monitör freesync ama ekran kartım gync şimdi ben gsync özelliğini aktif edemem mi yani onu soruyorum MSI yetkilileri edemezsin diyor çünkü
monitörde freesync kullanamazsın diyor sen bak çoğu freesync monitör gsync de destekliyor şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

araştır gsync destekliyor mu diye

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
monitörde freesync kullanamazsın diyor sen bak çoğu freesync monitör gsync de destekliyor şuanda

araştır gsync destekliyor mu diye
pcden anlasam araştırcamda hiç bişiy anlamıyorumki modelleri açık açık o yuzden yazdım zaten bilen varsa anlatsın dıye

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
bakayım hocam gsync var mı diye de o kadar da iyi bir özellik deil gsync freesync falan

monitörü kullanırsın her türlü

bir bak

Son düzenleme:

beritankorkusuz

80+ Silver
Edemezsin G-Sync monitörler 2.5k dan başlamakta ve lüks bir teknoloji ,ki Nvidia da olsa da olmasada pek fark yaratmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halil
bende sapphire 5700 xt nitro var adrenalin 20.2.2 kurulu stabil sorunsuz çalısıyor öneririm

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
bende sapphire 5700 xt nitro var adrenalin 20.2.2 kurulu stabil sorunsuz çalısıyor öneririm
Edemezsin G-Sync monitörler 2.5k dan başlamakta ve lüks bir teknoloji ,ki Nvidia da olsa da olmasada pek fark yaratmıyor
arkadaşlar ben şimdi monitörde freesync teknolojisini açsam sonra nvdia denetim masasından gsync aktif edebiliyormuyum edemiyormuyum önemli olan bu bunu kisme bilmiyor mu yani bu teknolojiden yararlanabiliyormuyum kimse bilmiyormu ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halil
arkadaşlar ben şimdi monitörde freesync teknolojisini açsam sonra nvdia denetim masasından gsync aktif edebiliyormuyum edemiyormuyum önemli olan bu bunu kisme bilmiyor mu yani bu teknolojiden yararlanabiliyormuyum kimse bilmiyormu ya
kardeşim gsync teknolojisini geforce kartlarında kullanabilirsin freesync amd kartlarında

Top Bottom