Megatronus 80+ Silver Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2,935 Dahası Reaksiyon skoru 991 Konum İstanbul/Levent İsim Buğra 22 Nisan 2024 #1 msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı
msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı
turkishnature 80+ Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 139 Konum İstanbul İsim Ahmed 22 Nisan 2024 #2 Ben açtım öyle kullanıyorum bence şımart fanla sıcaklığa göre devir değişebiliyor boşu yere çok ses çıkarmıyor
Ben açtım öyle kullanıyorum bence şımart fanla sıcaklığa göre devir değişebiliyor boşu yere çok ses çıkarmıyor
I ilyasbey 80+ Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 270 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim İlyasbey 24 Aralık 2024 #3 Megatronus yazmış: msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı Devamı için tıklayın... Merhaba nasil aciyoruz smart fan mode u
Megatronus yazmış: msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı Devamı için tıklayın... Merhaba nasil aciyoruz smart fan mode u