Neler Yeni

MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD 899 TL

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erdi
PCI E dönüştürücü kullanmanız gerekli ama ne kadar sağlıklı olur o konuda bilgim yok.
Kullandim oyle aşırı bir performans düşüşü yasamadim ben. Kisisel dosyalar icin depolama amacli cok iyi is görüyor.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erhan Akçay
Mağaza teslim alırsanız 899 TL . Kargo ile teslim alırsanız 39 TL kargo ücreti var.

Teşekkürler paylaşım için, dram i soran arkadaşlar bunda dram yok hmb teknolojisi var kısaca günlük kullanım için yeterli bir disk. Bu fiyat bandında indirim olduğunda dramli biraz zor fiyat açısından.

Sonuç bu diskte oyun ve net amaçlı pc veya laptopta kullanıcıyı üzmez ödenen fiyat göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emirhan Official
300-400 fazlasına dramli model var mı varsa bunu iptal edicem

Nezha

80+ Bronze
Geçen bu fiyata itopyadan kioxia g2 almıştık dram liydi o mu bu mu daha iyidir ??
hız farkı var sadece. Dram sağlık açısından iyi diyorlar da zerre ssd sağlığına etkisi yok. Rastgele yazma hızı yüksek oluyor sadece. Random writing sequential writingden daha önemli o yüzden bence iyi bir tercih yapmışsınız. Bir de anakart gen4 destekli değil de gen3se zaten bu da kioxia g2 kadar hız verecekti.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
hız farkı var sadece. Dram sağlık açısından iyi diyorlar da zerre ssd sağlığına etkisi yok. Rastgele yazma hızı yüksek oluyor sadece. Random writing sequential writingden daha önemli o yüzden bence iyi bir tercih yapmışsınız. Bir de anakart gen4 destekli değil de gen3se zaten bu da kioxia g2 kadar hız verecekti.
Eyvallah varken dramli olsun dedim

imgenius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe A
Yetisemedim. Tecrübe oldu acaba telefon ile alırken kredi kartına taksit imkanı var mıydı Bir dahakine öyle yaparım

Top Bottom