Daha doğrusu rakip olmaya çalışmış, sonuçta iki markanın da en üst seviye kartları. Lakin testlere bakarak rakip olduklarını düşünmüyorum.Rakipler
Piyasanın liderleri bana göreSözde rakip diyor bazı arkadaşlar ne düşüonuz
Bence pek de segmentine göre iyi değil msi soğutmada 30 serisiSuprim X tasırım ve soğutmada çok iyi ama Asus ROG daha iyi
FTW3 Ultra varken Suprim X'i o araya almamızın imkanı yok.Piyasanın liderleri bana göre
ROG,Suprim X ve HOF
Asus kaliteliyse bezenmiş bir ürünmüş dediklerinize göre. Teşekkürler. Kaynak atsanız tam olacak.Alıntıyı görüntüle
Her konuda daha iyi.
Bileşenleri, soğutma performansı, boost frekansı yüksek ve boost frekansında daha uzun süre kalabiliyor.
Sıralamayı söyleyeyim.
1- Hall of Fame
2- ROG Strix
3- EVGA FTW3 Ultra
Genellikle bu sıralamada oluyorlar.
Asus kaliteliyse bezenmiş bir ürünmüş dediklerinize göre. Teşekkürler. Kaynak atsanız tam olacak.
ne bileyim öyle sadece söyleyince sanki "Napim" demişim gibi geliyorSen niye böyle bir açıklamaya gerek duydun
Alıntıyı görüntüle
Her konuda daha iyi.
Bileşenleri, soğutma performansı, boost frekansı yüksek ve boost frekansında daha uzun süre kalabiliyor.
Sıralamayı söyleyeyim.
1- Hall of Fame
2- ROG Strix
3- EVGA FTW3 Ultra
FTW3 Ultra varken Suprim X'i o araya almamızın imkanı yok.
FTW3 modelini bilmiyorum ama gerçekten o kadar iyi mi suprim değilde onu alayımAlıntıyı görüntüle
Her konuda daha iyi.
Sıralamayı söyleyeyim.
1- Hall of Fame
2- ROG Strix
3- EVGA FTW3 Ultra
FTW3 Ultra varken Suprim X'i o araya almamızın imkanı yok.
Soğutma olarak bu serilerde Asus modeller çok önde. Asus TUF bile Suprim X den daha serin çalışabiliyor. O yüzden fiyatta ciddi bir fark yoksa ben ROG derim.Hangisi daha iyi?
Kesinlikle.FTW3 modelini bilmiyorum ama gerçekten o kadar iyi mi suprim değilde onu alayım