Eleutherios
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- ElxanEsgerli
Merhaba. MSI Thin GF66 RTX 4050 Intel(R) Core(tm) i7-12650H laptopum var. CS pek oynamiyorum diye umursamamisdim ama format attım dün şimdi CS indirdim ayni sorun devam ediyor. Ben FPS'imi kontrol etmek için hep fps_max 0 yapip Mirage alıştırma açıyorum botları da kickliyorum durduğum bir nokta var oraya gecip kontrol ediyorum. Normalde mesela 400 FPS aldigim yerde 200 aliyorum. Oyunu ilk actigimda 400 olarak aciliyor fakat 5 10 saniye geçtikten sonra FPS'im 200'e cakiliyor 200 180 falan geziniyor. Ayni durum Alt Tab yapinca duzeliyor mesela 200'e çakildıktan sonra Alt Tab atiyorum tekrar 400'e kalkiyor fakat yine 5 10 saniye sonra 200'e çakiliyor. Sizce bu sorunun nedeni ne olur? Prizde tum ayarlarim performansta oynuyorum.
Arkadaşlar valorantdada aynı sorun varmış. Ben yok sanıyodum. Ordada 650 lerden 300 e düşüyor
Sorunu burada gösterdim. FPS düşünce kullanım yüzdeside düşüyor. Herhslde yüzde 30 yüzde 30 normal değil GPU yüzde 70 olması gerekiyor zaten gibi bir sorun var.
Arkadaşlar valorantdada aynı sorun varmış. Ben yok sanıyodum. Ordada 650 lerden 300 e düşüyor
Sorunu burada gösterdim. FPS düşünce kullanım yüzdeside düşüyor. Herhslde yüzde 30 yüzde 30 normal değil GPU yüzde 70 olması gerekiyor zaten gibi bir sorun var.