Laptopu 5 ay önce aldım ağır yük altında işlemci 90 dereceden aşağıya düşmüyor genelde 94-98 civarı takılıyor 99u da görüyor ekran kartı da 80-82 derecelerde i713700HX işlemcinin bu kadar ısınması normal mi?
Bakımları gelmiş sayılır zaten 6 ayda bir bakım yapılması lazım aynı şekilde bende de vector 17 hx a13vıg var i9-13980hx ve rtx4090 lı bende ağır işlemlerde kullandım 5 ay sonrasında senin durumun aynısı vardı bakıma gönderdim şuan ekran kartı ağır kullanımlarda 73 ü geçmiyor uzun vadeli kullanımda.Laptopu 5 ay önce aldım ağır yük altında işlemci 90 dereceden aşağıya düşmüyor genelde 94-98 civarı takılıyor 99u da görüyor ekran kartı da 80-82 derecelerde i713700HX işlemcinin bu kadar ısınması normal mi?
Bu vector modellerinde kullanılan termal macunun çabuk pump-out olduğu hakkında yorumlar okumuştum. Hatta cihaz.tv'de de bahsetmişlerdi. Bu nedenle garantiyi de bozmamak için mecbur 6 ayda bir bakıma yollayacaksınız gibi gözüküyor. 2 yılı aşarsanız da honeywell PTM7950 alıp uygulayın sorunu kalmaz diye düşünüyorum.Laptopu 5 ay önce aldım ağır yük altında işlemci 90 dereceden aşağıya düşmüyor genelde 94-98 civarı takılıyor 99u da görüyor ekran kartı da 80-82 derecelerde i713700HX işlemcinin bu kadar ısınması normal mi?
Samsunda oturuyorum bakıma nereye gönderebilirim veya herhangi bir tanirciye yaptırsam olurmu?Bakımları gelmiş sayılır zaten 6 ayda bir bakım yapılması lazım aynı şekilde bende de vector 17 hx a13vıg var i9-13980hx ve rtx4090 lı bende ağır işlemlerde kullandım 5 ay sonrasında senin durumun aynısı vardı bakıma gönderdim şuan ekran kartı ağır kullanımlarda 73 ü geçmiyor uzun vadeli kullanımda.
Tamiricye sakın yaptırma. Garantiye gönder daha doğru olur.Samsunda oturuyorum bakıma nereye gönderebilirim veya herhangi bir tanirciye yaptırsam olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca garantiye mi göndermeliyim daha mı iyi olur