MSI VECTOR 16 HX AI değer mi?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba hem dersler için hem de oyunlar için bir bilgisayar arıyorum sizce BU laptop nasıldır?
şuan 4070 r5 7500fli bir sistemim var bunu satmayı düşünüyorum ama baktığımda fiyatlar yok pahasına gidiyor gibi ne kadara listelemeliyim sizce?

Merhaba hem dersler için hem de oyunlar için bir bilgisayar arıyorum sizce BU laptop nasıldır?
şuan 4070 r5 7500fli bir sistemim var bunu satmayı düşünüyorum ama baktığımda fiyatlar yok pahasına gidiyor gibi ne kadara listelemeliyim sizce?
Fhd ekran beni bozmaz diyorsan laptopta bi sıkıntı çıkmaz ekran hariç fiyatıda en düşük 5070ti laptop sanırsam

ramler 2x8 bu laptopta. bi 16 daha alirim takarim 32gb olur kafasında dusunmeyiniz.
ram slotlarinin ikisi de dolu.

ramler 2x8 bu laptopta. bi 16 daha alirim takarim 32gb olur kafasında dusunmeyiniz.
ram slotlarinin ikisi de dolu.
En yakın biryerinden tutulur rakibi monster onunda fiyatı 96k arada 14klık fark var bunlar takılacak şeyler değil bu durumda

32gb bunu buldum ama tekramarket diye bir satıcı güvenli midir?

32gb bunu buldum ama tekramarket diye bir satıcı güvenli midir?
Link atabilir misin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,366
Üyeler
190,354
Son üye
erendmn
Geri