Neler Yeni

MSI Vector GP68HX Laptop Alımı Hakkında Tavsiyeler

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Evet arkadaşlar, yakın tarihte kendime bir MSI Vector GP68HX model dizüstü almayı planlıyorum.

Kullanım amacım genellikle yazılım, tasarım ve render haricinde de Valorant, CS:GO gibi hafif aynı zamanda da ara sıra da olsa God Of War, Elden Ring tarzı ağır ve yorucu oyunları kullanmak ve oynamak için.

Alacağım cihazın fiyat oranı özelliklerine göre yaşadığım ülkede gayet uygun olduğundan ve bir şey alacaksam sağlam olsun diye düşündüğüm için fiyatı biraz tuzlu da olsa parçaları ile kendini yettirebilen bir cihaz olarak görüyorum.

Ne yazık ki dizüstü konusunda çok fazla bilgim olmadığı için sizlere sormaya karar verim umarım yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar, şimdiden çok teşekkürler.

Özellikler
- Intel Core i9-13950HX
- 32GB DDR5
- 1TB SSD
- NVIDIA RTX 4080 12GB GDDR6

Ekstralar
- Cihazı genel olarak evimde kullanacağım için DELL-G2722HS model bir monitör ile kullanacağım o sebepten dolayı cihazın kendi ekran oranı çok önemli değil.
- Cihazı güvenilir bir siteden sıfır olarak alıyorum ancak önlem olması için aldıktan sonra neyi kontrol etmem gerekir ya da nasıl kontrol etmem gerekir, belirtebilirseniz çok memnun kalırım.

Top Bottom