JaeSun
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Taha Taşkan
Herkese merhaba arkadaşlar, Perşembe günü yayınlanan MODART-Fast sistem dahilinde itopyadan Ryzen 5 7600 ve Msi ventus 2x 4070 kartlı bi sistem aldım. Sistem bugün elime geçti 2 günde hemen teslim ettiler. Neyse oyun yükledim girdim ve oyuna her girdiğimde Kasadan cızırtı sesi gelmeye başlıyor araştırdığım kadarıyla buna ekran kartının coil whine olması sorunu deniliyor. Şimdi sizlere sormak istediğim soru şu arkadaşlar.
1. Coil whine sebebiyle ürünü garantiyemi yollamalıyım yoksa 14 günlük cayma hakkımımı kullanmalıyım. Yoksa 2side geçersizmi sayılıyor.
2. Hiçbir türlü geri aldıramazsam bu kartı kendim satmaya çalışırsam ne kadardan gider piyasası nedir.
3. Kullanmaya devam etmem doğrultusunda bu ses zamanla geçer mi. Bu 3 sorunun cevabını merak etmekteyim. Zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
1. Coil whine sebebiyle ürünü garantiyemi yollamalıyım yoksa 14 günlük cayma hakkımımı kullanmalıyım. Yoksa 2side geçersizmi sayılıyor.
2. Hiçbir türlü geri aldıramazsam bu kartı kendim satmaya çalışırsam ne kadardan gider piyasası nedir.
3. Kullanmaya devam etmem doğrultusunda bu ses zamanla geçer mi. Bu 3 sorunun cevabını merak etmekteyim. Zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim