MSI Ventus GP GeForce RTX 2070 Super Alınır mı?

melvard

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar Ryzen 5 3600X işlemciye sahibim. RTX 2070S ile RTX 2060S arasında fazla fiyat farkı görmediğim için ve bütçem de ekran kartı için 5kyı aşmaması gerektiğinden RTX 2070S almaya karar verdim. Ama hangisini alacağıma karar veremedim.

Sizce MSI Ventus GP GeForce RTX 2070 Super bu fiyata alınır mı?

1-2 saat önce 4500'e düşmüştü bu, bence indirim beklenip daha üst model de alınabilir.
Üzüldüm şimdi :D Ben normalde RX5700 XT alacaktım fakat ısınma problemleriyle alakalı bir sürü yazı, açılmış konu görünce vazgeçtim açıkçası. Çünkü zaten kararsızdım. Bu RTX 2070S için de ısınma problemi vs. yapabilecek kronik arızalı bir model falan var mı alınmaması gereken?

Arkadaşlar Ryzen 5 3600X işlemciye sahibim. RTX 2070S ile RTX 2060S arasında fazla fiyat farkı görmediğim için ve bütçem de ekran kartı için 5kyı aşmaması gerektiğinden RTX 2070S almaya karar verdim. Ama hangisini alacağıma karar veremedim.

Sizce MSI Ventus GP GeForce RTX 2070 Super bu fiyata alınır mı?
alınılabilir nitetikte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzüldüm şimdi :D Ben normalde RX5700 XT alacaktım fakat ısınma problemleriyle alakalı bir sürü yazı, açılmış konu görünce vazgeçtim açıkçası. Çünkü zaten kararsızdım. Bu RTX 2070S için de ısınma problemi vs. yapabilecek kronik arızalı bir model falan var mı alınmaması gereken?
ventus modeli biraz ısınıyor.

O zaman başka modellerde indirim beklesem daha iyi olur. Peki 1080p çözünürlükte, R5 3600X ile darboğaz sorunu yaşar mıyım sizce?
yaşayacağınızı sanmıyorum.

Geri