❌İndirim Bitti! MSI VENTUS RTX 2060 7138 TL

Emirz

80+
Reaksiyon skoru
227

Screenshot_20220217_110835_com.android.chrome.jpg

Stok devamlı güncelleniyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: buba
Fiyat gayet iyi bence. Satici da Amazon. Gonul rahatligiyla alinabilir

Amazon almanya satıcısından alındığı için ürünün garanti problemi olur mu? Daha önce amazon almanyadan alıp garantiyle uğraşmış biri var mı acaba

Güzel fiyat teşekkürler. Almak isteyen varsa stok 4 olmuş.

3050 almaktan çok daha iyi

Yanlış Bilgilendirme
Amazon almanya satıcısından alındığı için ürünün garanti problemi olur mu? Daha önce amazon almanyadan alıp garantiyle uğraşmış biri var mı acaba
Site Amazon.de değil TR, yani TR garantili oluyor.

ürün yurtdışı ürünü sonuçta almanyadaki amazonun deposundan çıkıp gelecek, türkiyede garanti kapsamına neden girsin ki. Japonyadan almakla farkı ne
Yukarıda farkını açıkça yazdım zaten. Daha basitçe anlatayım. Amazon.jp,de,es'den almıyorsun, TR'den alıyorsun. Yani hangi siteden alıyorsan o ürün oranındır, isterse kutuplardan getirsin farketmiyor.

Almanya da 2 yıl garantisi var ürünün. Bir sorun olursa gönderirsiniz.

Yukarıda farkını açıkça yazdım zaten. Daha basitçe anlatayım. Amazon.jp,de,es'den almıyorsun, TR'den alıyorsun. Yani hangi siteden alıyorsan o ürün oranındır, isterse kutuplardan getirsin farketmiyor.
Müşteri hizmetleriyle görüştüm istersen okuyabilirsin türkiye garantisi yok ürünün

Ekler

• Ekran Resmi 2022-02-17 12.10.47.png
    Ekran Resmi 2022-02-17 12.10.47.png
    1.7 MB · Hit: 113
Neyine taktım anlamıyorum ürün garantili mi garantili kardeşim sorun ne yani
öncelikle bilgi almak adına soru sordum üstüne doğruluğunu teyit etmek için araştırmamı yaptım yanlış olduğunu öğrenmiş oldum ve arkadaşa belirttim tam olarak senin sorunun ne ki bu seni rahatsız ediyor. Bilgi hatası mevcut mu mevcut neyin boşunu yapıyorsun

Geri