MSI Ventus Rtx 2060 kötü mü

OrionKnight55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Arkadaşlar uzunca bir süredir ailecek Bilgisayar alma planımız vardı genelde da uygun sistem çıkardığından onları bekliyordum ama nasip olmadı hayatımızda ilk defa Bilgisayar alacağız ve cmt günü en kötü o kart rtx2060 ventus olacak intte bununla ilgili çok kötü yorumlar var sizin düşünceleriniz neler bu bizim ilK masaüstümüz olacak o yüzden görüşleriniz önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyata da 8000 tl varsayalım

lütfen görüşlerinizi esirgemeyin

Yani kasanızın hava akışı güzelse ısınma yapmaz

Arkadaşlar uzunca bir süredir ailecek Bilgisayar alma planımız vardı genelde da uygun sistem çıkardığından onları bekliyordum ama nasip olmadı hayatımızda ilk defa Bilgisayar alacağız ve cmt günü en kötü o kart rtx2060 ventus olacak intte bununla ilgili çok kötü yorumlar var sizin düşünceleriniz neler bu bizim ilK masaüstümüz olacak o yüzden görüşleriniz önemli

Fiyata da 8000 TL varsayalım

Sadece o karta 8k verilmez, az zorlasanız o paraya az kullanılmış veya yurtdışı garantili 3060 bulursunuz.
Ayrıca kartın ısınma sorunu var

Fiyata da 8000 TL varsayalım

Kasa , fan sayısı , fan niteliğine bağlı
Ama sadece kart 8000 ise alınmaz

Sadece o karta 8k verilmez, az zorlasanız o paraya az kullanılmış veya yurtdışı garantili 3060 bulursunuz.
Ayrıca kartın ısınma sorunu var
Da sisteme 8k diyelim ekran kartı 4K geliyor

Önü delikli bir kasa ile ısınma sorunu ortadan kalkar.

Kasa , fan sayısı , fan niteliğine bağlı
Ama sadece kart 8000 ise alınmaz
bende hiçbir şey yok sadece Abdullah abi be yaparsa ona bakacağım tek sorum eğer fanı iyiyse havalandırması iyiyse diğer 2060larla farkı var mıdır ya da bu kadar insanın kötülemesinim sebebi nedir

Merak etme bir şeyi yok kötü yorum yapanlar ısınmasından şikayetçi onu da uv ile çok rahat çözersin

Dostum kötü bir model değil lakin soğutması diğer MSI modellerine göre daha fazla ısınan bir model.Kabul edilebilir sıcaklıklara sahip ama o konuda için rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,707
Üyeler
191,151
Son üye
Mordecai24
Geri