ConquerorXIV
80+ Gold
en ucuz 4070s'e göre 1000TL daha ucuz, 3k bir indirim var.
hocam gereksiz masraf olur sadece valorant ıcınsadece valorant oynuyorum 12k ya 4060 alıp geçmek istiyorum üstüne koyup bunu mu almak mantıklı acaba ya kafam çok karıştı
4060 valo için fazla bile 11e bu 4060 var ya bunu al ya da 2.el 3080 falan baksadece valorant oynuyorum 12k ya 4060 alıp geçmek istiyorum üstüne koyup bunu mu almak mantıklı acaba ya kafam çok karıştı
bu ekran kartını alabilirim aslında nası performansı sence hocam ?4060 valo için fazla bile 11e bu 4060 var ya bunu al ya da 2.el 3080 falan bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcini yüksek tut misal 7500f am5 sistem topla
onu amazon olduğu için attım buna da bakabilirsin istediğini al tdp düşük ısınmayan kartlardırhocam 5600x e sahibim bunu yükseltemem gibi duruyor b450 ile kullanıyorum
bu ekran kartını alabilirim aslında nası performansı sence hocam ?
Sahibinden param güvende ile 3080 alırsın ölüsü iyidir 4060dansadece valorant oynuyorum 12k ya 4060 alıp geçmek istiyorum üstüne koyup bunu mu almak mantıklı acaba ya kafam çok karıştı
hocam 3 taksit ile alıcağım ama taksite neredeyse 1k koyuyor ücretsiz taksit yapabileceğim site varmı bildiğin ?onu amazon olduğu için attım buna da bakabilirsin istediğini al tdp düşük ısınmayan kartlardır
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD8LOC) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan-stop teknolojisi sayesinde ekran kartı ve bellek ısısı kontrol edilerek fanlar müthiş bir dengede açık veya kapalı durumuna getirilir.www.gaming.gen.tr
onu sadece amazon yapıyor ama attığımda yok galibahocam 3 taksit ile alıcağım ama taksite neredeyse 1k koyuyor ücretsiz taksit yapabileceğim site varmı bildiğin ?