2.5k fiyat farkı var 4070 Trio 17.700neweeg den denemek de fayda var ama çok bir fiyat farkı da yok orda da. 1 ay garanti sunuyorlardı birde sanırım.
Hocam ben ne yapsam ya vram den dolayı pek almak istemiyorum 4000 serisi ikinci el alsam ne alacamBüyük ihtimalle gümrüğe takılacağı için iptal etmişler. Tahmin ettiğim gibi erkenden iptal etmiştim.5000 serisi çıkana kadar 1070 ile devam.
Benim gibi 2 sene beklersin yahut AMD ye geçiş yapman daha mantıklı.Hocam ben ne yapsam ya vram den dolayı pek almak istemiyorum 4000 serisi ikinci el alsam ne alacam
Gümrük ile alakası yok neyse fazla stok girip hata yapmış koskoca amazon.Büyük ihtimalle gümrüğe takılacağı için iptal etmişler. Tahmin ettiğim gibi erkenden iptal etmiştim.5000 serisi çıkana kadar 1070 ile devam.
Valla pny yi istemeye istemeyede olsa aldım iyiki almışımUlan bu kartı alamadım ama bekliyordum indirime girer diye bilsem pny yi alırdım öyle veya böyle
Am5 sistem kurdum 2k monitör falan kart yok duruyor öyle sistem
Valla 16gb falan olsa hiç düşünmeye gerek yok da 2k da 12gb sıkıntı olur gibi geliyor 1 seneyeGümrük ile alakası yok neyse fazla stok girip hata yapmış koskoca amazon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla pny yi istemeye istemeyede olsa aldım iyiki almışım
1 sene sonraya 30k görmekde varValla 16gb falan olsa hiç düşünmeye gerek yok da 2k da 12gb sıkıntı olur gibi geliyor 1 seneye
O kadar para verip 1 sene sonra değiştirmeye kalkmak da ne bileyim ya bayadır uzağım bilgisayara çocuk falan derken anca fırsat buldum 8 sene oldu oyun oynamayalı bilgisayar da amd de alıp sıkıntı yaşamak istemiyorum bakalım
Aynen orası da ayrı bir gercek1 sene sonraya 30k görmekde var