Kral az önce youtube videosu izledim modaart pc galiba tam hatırlamıyorum orda kutu üstünde küçük gösteriyordu ama adam içindekini çıkarmış kenarda duruyordu klavye orda büyüktü tuşuAga o modeller internet kafae de vardı ve hepsinin enter tuşu küçük mamafih cancağızım en kötü ihtimalle iade edersin. Amma velakin i mecal tüm enter tuşları küçük o modelde.
İstibdatı kemalin ahvaline varamıyorum ancak münazara ettiğimde video da öyle bir durum söz konusu olmakta. Fakat yorumlardan baktığım kadarıyla da kimsenin ürününde enter tuşu büyük değil.Kral az önce youtube videosu izledim modaart pc galiba tam hatırlamıyorum orda kutu üstünde küçük gösteriyordu ama adam içindekini çıkarmış kenarda duruyordu klavye orda büyüktü tuşu
Arkadaşlar msi vigor gk30 combo klavye kutusunda enter tuşu küçük gösteriyor ama videolarda incelemelerde enter tuşu büyük. Nerden bileceğim aldığım üründe de enter tuşunun büyük olduğunu?
Beyaz msi marka başka klavye var mı acaba?Kesin olarak kutu ile içinden çıkan arasında enter tuşu farklılığı var. Bende de MSI Vigor GK41 var. Şimdi kontrol ettim, görselde enter tuşları küçük ama klavyede büyük.
Beyaz msi marka başka klavye var mı acaba?