Neler Yeni

MSİ VİGOR GK30 COMBO KLAVYEDEKİ ENTER TUŞU BÜYÜK MÜ KÜÇÜK MÜ?

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Arkadaşlar msi vigor gk30 combo klavye kutusunda enter tuşu küçük gösteriyor ama videolarda incelemelerde enter tuşu büyük. Nerden bileceğim aldığım üründe de enter tuşunun büyük olduğunu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Aga o modeller internet kafae de vardı ve hepsinin enter tuşu küçük mamafih cancağızım en kötü ihtimalle iade edersin. Amma velakin i mecal tüm enter tuşları küçük o modelde.

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga o modeller internet kafae de vardı ve hepsinin enter tuşu küçük mamafih cancağızım en kötü ihtimalle iade edersin. Amma velakin i mecal tüm enter tuşları küçük o modelde.
Kral az önce youtube videosu izledim modaart pc galiba tam hatırlamıyorum orda kutu üstünde küçük gösteriyordu ama adam içindekini çıkarmış kenarda duruyordu klavye orda büyüktü tuşu

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Kral az önce youtube videosu izledim modaart pc galiba tam hatırlamıyorum orda kutu üstünde küçük gösteriyordu ama adam içindekini çıkarmış kenarda duruyordu klavye orda büyüktü tuşu
İstibdatı kemalin ahvaline varamıyorum ancak münazara ettiğimde video da öyle bir durum söz konusu olmakta. Fakat yorumlardan baktığım kadarıyla da kimsenin ürününde enter tuşu büyük değil.

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Sonradan değiştiriliyor mu acaba?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar msi vigor gk30 combo klavye kutusunda enter tuşu küçük gösteriyor ama videolarda incelemelerde enter tuşu büyük. Nerden bileceğim aldığım üründe de enter tuşunun büyük olduğunu?

Kesin olarak kutu ile içinden çıkan arasında enter tuşu farklılığı var. Bende de MSI Vigor GK41 var. Şimdi kontrol ettim, görselde enter tuşları küçük ama klavyede büyük.

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Kesin olarak kutu ile içinden çıkan arasında enter tuşu farklılığı var. Bende de MSI Vigor GK41 var. Şimdi kontrol ettim, görselde enter tuşları küçük ama klavyede büyük.
Beyaz msi marka başka klavye var mı acaba?

Top Bottom