Fiyatina baglisizce MSI vigor GK70 iyi mi??
Etmez o fiyat neamazonda 4.5 k
amazonda 4.5 k
iyi fiyata almışsın bende bulamadımben 1.5 k ya aldım şuan stoklarda yok sanırım
bizim tanıdık bilgisayarcı var orda vitrinde gördüm arattım internette stok yok fln dedim abi bu nekadar adamın biri aldı 10 gün sonra geri getirdi sana 1500 e veriyim dedi bende tamam dedim ve artık msı vigor GK70 sahibiyimiyi fiyata almışsın bende bulamadım
1500 de pahalı gibi geldi bana letgoda 2 hafta önce apex 7 bulmuştum Asus rog da var o fiyatlarabizim tanıdık bilgisayarcı var orda vitrinde gördüm arattım internette stok yok fln dedim abi bu nekadar adamın biri aldı 10 gün sonra geri getirdi sana 1500 e veriyim dedi bende tamam dedim ve artık msı vigor GK70 sahibiyim![]()
bulabilirsem bende alcam evdeki 5 yıllık a4 techi kullanıyorum geçen rog rx almak üzereydim para kalmamış ertesi gün alcaktım 300 lira zam geldibizim tanıdık bilgisayarcı var orda vitrinde gördüm arattım internette stok yok fln dedim abi bu nekadar adamın biri aldı 10 gün sonra geri getirdi sana 1500 e veriyim dedi bende tamam dedim ve artık msı vigor GK70 sahibiyim![]()