Klavye mouse Combo Set önerir misiniz?

klavyelerde

tkl istersen
%60 istersen
2k &100 istersen
1.6 &100 istersen

mouselerde

1.4k wireless
1.4k wireless
1.5k wireless
1.4k wireless şahsen benim önerim de bu
1.9k kablolu razer basilisk
1.5k wireless hyperx
1.5k razer cobra
1.9k steelseries rival 3
1.5k logitech g502
1.4k logitech 305 wireless
1.7k attack shark
1.2k glorius model o (benim kullandığım gayet mutlu sadece bi tık fazla kir tutuyor o kadar )

evet liste biraz kabarık kusura bakma hazırlarken bu olmazsa olmaz şu olmazsa olmaz diye diye baya büyüdü mouse tarafı
Ooo knk emeklerin için çok teşekkür ederim baya uğraşmıssın eline sağlık glorius ve razer kobra beğendim klavyeden ise Gamepower Calypso V2 RGB bunu beğendim biraz kendimi zorlayıp alcam sanırım teşekkür ederim tekrar

Ooo knk emeklerin için çok teşekkür ederim baya uğraşmıssın eline sağlık glorius ve razer kobra beğendim klavyeden ise Gamepower Calypso V2 RGB bunu beğendim biraz kendimi zorlayıp alcam sanırım teşekkür ederim tekrar
yardım edebildiysem ne mutlu bana

glorius hakkında delikli yapısından dolayı biraz dayanıksız oyun oynarken (özellikle fps oynarken) biraz sinirlenip sert davranan biriysen dikkat etmeni öneririm

Mouse bu fiyata alınabilicek en fp ürünlerden birisi satın alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan indirim alırsın bilgin olsun kankam
logitech prodigy yerine bence hyper x alloy core tercih edilebilir

glorius hakkında delikli yapısından dolayı biraz dayanıksız oyun oynarken (özellikle fps oynarken) biraz sinirlenip sert davranan biriysen dikkat etmeni öneririm
Temiz güzel kullanırım eşyalarımı uyarı için teşekkür ederim

Kanka ince hesapta gaming gecesinde msı Vigor GK30 ve clutch gm11 klavye 1800 nasıl sence fp mi

Geri