Çok bi fark yok asus tuf serisi öneririm yinedeArkadaşlar yeni bir anakart alıcam MSI mi Asus mu alıyım
Hangi model(ler)Arkadaşlar yeni bir anakart alıcam MSI mi Asus mu alıyım
markaların modellerine göre değişiklik gösterir. eğer modeller ve ürün gamları aynı ise ben marka olarak asus diyorum.Arkadaşlar yeni bir anakart alıcam MSI mi Asus mu alıyım
Hocam modeller aynı sadece fiyat farkı varmarkaların modellerine göre değişiklik gösterir. eğer modeller ve ürün gamları aynı ise ben marka olarak asus diyorum.
tam model yazar mısınız hocamHocam ikiside a320
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam modeller aynı sadece fiyat farkı var
Asus prime a320m-ktam model yazar mısınız hocam
hatta mümkünse link
Asrock bilindik bir markamı hocam ben tam anlamıyorumda bilgisayar işlerindenAsrock önerebilirim. A320de özellik olarak en dolu anakart Asrock'da.
asus daha mantıklı, ama yine de az daha bütçe çıkabilirseniz attığımı öneririmAsus prime a320m-k
MSI a320m-a pro
Asrock bilindik bir markamı hocam ben tam anlamıyorumda bilgisayar işlerinden
asus daha mantıklı, ama yine de az daha bütçe çıkabilirseniz attığımı öneririm
MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.184,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçeniz varsa kesinlikle, çok uzak rakam olmasın diye bunu söyledim yoksa b450m-k II önerimdirHocam bunun fiyatına b450 iyi gitmezmi ya