MSI vs Lenovo Notebook

Sorunun ne olduğunu çözdün mü?

Mavi ekran hataları genelde driverler güncel olmayınca çakışıyor uygulamalar onun harici bir sorun yok. Stabil driverler kullanılırsa problem olmaz.

Sıcaklık değeleri nasıl oyunlarda ?

İlk aldığımda cyberpunk oynamıştım ve medium ayarlarda 78 dereceyi geçmedi işlemci. Ortalama olarak ise oyunlarda max 83'ü kadar gördüm. Bakım yapmadığım için cihaza bu aralar fazla ısınıyor servise gönderip termal macununu yenilettireceğim 1 sene oldu alalı çünkü.

İlk aldığımda cyberpunk oynamıştım ve medium ayarlarda 78 dereceyi geçmedi işlemci. Ortalama olarak ise oyunlarda max 83'ü kadar gördüm. Bakım yapmadığım için cihaza bu aralar fazla ısınıyor servise gönderip termal macununu yenilettireceğim 1 sene oldu alalı çünkü.
Şu an gördüm de srgb si %70 miş renkler nasıl ? 1000tl daha fazla verip alpha 17 alınabiliyormuş

Şu an gördüm de srgb si %70 miş renkler nasıl ? 1000tl daha fazla verip alpha 17 alınabiliyormuş

Renk olarak bir tık üzebilir evet ama ben alıştığım için problem olmuyor artık. Eğer 16 inç ekran küçük gelecekse alpha 17 alabilirsin 17.3 inç o.

MSİ ALPHA 15 A3DD ile MSI ALPHA 15 B5EEK'nin tek ortak noktası ikisi de ALPHA serisi olması. Kasaları, donanımları tamamen farklı.

Geri