Yardım Lenovo IdeaPad Gaming 3 Nasıl

Askcro

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar
7000 civarında bir laptop arıyorum,ve bu laptopu gördüm sizce nasıldır,bu laptop ile ilgili aklımda şüpheler var.
Coil Whine,coil whine bu laptopta çok yaşanmış bir sorun ve bu sesten rahatsız olabilirim eğer çok yüksekse,ayrıca bu bilgiyi öğrendiğim site;
Isınma sorunu,Lenovo ne kadar legion gibi serisinde başarılı olsada bu laptopta çok ısınırmı diye aklımda şüphe var.
Başka alternatif,Bu laptopa karşılık bir laptop buldum;
Eğer lenovoyu alıp sorun yaşarsam iade gibi bir korkum var çünkü hayatımda hiç iade yapmadım ve bilmiyorumda,bu laptop lenovodan dahamı performanslı olur?
Aklıma takılanlar bunlar eğer bu laptopu kullananlar veya önerenler varsa cevap verirse mutlu olurum.

ryzen 7 4800h ve gtx 1650 ti halini kullanıyorum. Coil whine ilk başlarda yoktu sonradan olmaya başladı 7 aydır bende ve coil whine oyunlarda bile neredeyse duyulmaz halde ki sadece valorant oynarken menü de coil whine sesi çok az var oyun içerisinde yok.
7 aylık deneyimlerin sonucunda çokca memnunum.

Takipteyim.

ryzen 7 4800h ve gtx 1650 ti halini kullanıyorum. Coil whine ilk başlarda yoktu sonradan olmaya başladı 7 aydır bende ve coil whine oyunlarda bile neredeyse duyulmaz halde ki sadece valorant oynarken menü de coil whine sesi çok az var oyun içerisinde yok.
Bilmiyorum hocam,yaşayan kişiler Lenovo teknik servisini arayınca rezalet bir yardım ettiklerini söylüyor.

Sizdemi yoksa acer nitro ve lenovo ıdeapad ile arasında kaldınız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna da bakabilirsiniz.
Hocam ssdsi düşük ben gta valorant cs rdr2 witcher 3 gibi oyunlar oynayacağım ve sığmaz gibi gta zaten 90 gb.

Bilmiyorum hocam,yaşayan kişiler Lenovo teknik servisini arayınca rezalet bir yardım ettiklerini söylüyor.
Daha yolum düşmedi ama bu hafta içerisinde aramayı planlıyorum.

Sizdemi yoksa acer nitro ve lenovo ıdeapad ile arasında kaldınız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ssdsi düşük ben gta valorant cs rdr2 witcher 3 gibi oyunlar oynayacağım ve sığmaz gibi gta zaten 90 gb.
Evet

Dostum, 1 adet m2 1 adet de SATA SSD slotu boş. İndirimlerde güzel bir m2 ssd yakalarsınız. Mevcut SSD'ye Windows, fotoğraf, video gibi medyalarınızı kurar, diğerine oyunlarınızı kurarsınız.

Bende de aynısı var ben coil vine sesi hiç duymuyorum ama oyunlarda fan sesi duyuluyor baya. Bide laptopun ssd si sende samsung mu yazıyor bende Micron marka yazıyor

Evet

Dostum, 1 adet m2 1 adet de SATA SSD slotu boş. İndirimlerde güzel bir m2 ssd yakalarsınız. Mevcut SSD'ye Windows, fotoğraf, video gibi medyalarınızı kurar, diğerine oyunlarınızı kurarsınız.
Malesef ssd eklemeyi bilmiyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyoeum

Bende de aynısı var ben coil vine sesi hiç duymuyorum ama oyunlarda fan sesi duyuluyor baya. Bide laptopun ssd si sende samsung mu yazıyor bende Micron marka yazıyor
samsung
fan sesi duyulması normal oyun oynarken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,489
Üyeler
192,378
Son üye
theaeyp
Geri