Merhabalar
www.epey.com
7000 civarında bir laptop arıyorum,ve bu laptopu gördüm sizce nasıldır,bu laptop ile ilgili aklımda şüpheler var.
Coil Whine,coil whine bu laptopta çok yaşanmış bir sorun ve bu sesten rahatsız olabilirim eğer çok yüksekse,ayrıca bu bilgiyi öğrendiğim site;
www.sikayetvar.com
Isınma sorunu,Lenovo ne kadar legion gibi serisinde başarılı olsada bu laptopta çok ısınırmı diye aklımda şüphe var.
Başka alternatif,Bu laptopa karşılık bir laptop buldum;
www.akakce.com
Eğer lenovoyu alıp sorun yaşarsam iade gibi bir korkum var çünkü hayatımda hiç iade yapmadım ve bilmiyorumda,bu laptop lenovodan dahamı performanslı olur?
Aklıma takılanlar bunlar eğer bu laptopu kullananlar veya önerenler varsa cevap verirse mutlu olurum.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Coil Whine,coil whine bu laptopta çok yaşanmış bir sorun ve bu sesten rahatsız olabilirim eğer çok yüksekse,ayrıca bu bilgiyi öğrendiğim site;
Lenovo Coil Şikayetleri - Şikayetvar
Lenovo Coil şikayetleri için tıklayın! Lenovo yorumları ve Lenovo Coil şikayetleri sikayetvar.com'da!
Başka alternatif,Bu laptopa karşılık bir laptop buldum;
Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro AN515-55 NH.Q7JEY.006 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Aklıma takılanlar bunlar eğer bu laptopu kullananlar veya önerenler varsa cevap verirse mutlu olurum.